Glass og Fasadeforeningen

Nytt energispareglass fra Pilkington

Del

For å møte et stadig høyere krav til energibesparelser kommer Pilkington nå med et glass som vil ivareta dette, Pilkington Optitherm S1A. Dette glasset kommer i løpet av våren 2019 til å erstatte Pilkington Optitherm S1.

Det nye glasset er lysere, har lavere refleksjon og bedre energibesparende egenskaper enn sin forgjenger, skriver Pilkingotn i en pressemelding til Glass og Fasadeforeningens nyhetsrom.

PilkingtonOptithermS1A er utviklet for å møte endringen av standarden EN 1096-4 som betyr nye toleranser for emissivitet på belagte glass.

Det er viktig å ikke blande disse to produktene i samme fasade eller nærliggende vinduer da fargegjengivelsen på Pilkington OptithermS1A vil variere i forhold til Pilkington OptithermS1.

Nøkkelord

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom