Sony Music Norway

Nytt Dave Gahan & Soulsavers album ‘Angels & Ghosts’ ute 23. Oktober

Del

Ny singel “All of This and Nothing” ute i dag. Bandet spiller seks intimkonserter i USA og Europa.

Multi-platinum og Grammy vinnende artist Dave Gahan, med musikalsk partner Soulsavers, slipper sitt nye album 23. oktober. ’Angels & Ghosts’ er samarbeidets andre album, og følger opp deres kritikerroste album fra 2012, ’The Light the Dead See’. Albumet blir sluppet digitalt, så vel som fysisk CD og vinyl via Columbia Records. Det ytterst fengslende albumet inneholder ni låter, alt skrevet av Dave Gahan & Soulsavers.

Albumet lanseres i dag med en online premiere av den lunefulle og filmatiske sangen ”All of This and Nothing”, på VEVO. Sangen kan streames her http://smarturl.it/allofthisandnothing

En evolusjon fra deres første album, ‘Angels & Ghosts’ er det kommende albumet et sterkere og mer hardtslående arbeid. Lytterne kan forvente å bli geleidet gjennom et lydbilde bestående av mørke, grublende lyder, elementer inspirert av gospel og blues, og en sterk skjønnhet som har blitt signaturen til Dave Gahan & Soulsavers. Dave Gahan har en sterk, emosjonell stemme som aldri har hørtes bedre ut, og driver albumet framover i landskap av omhyggelig utformet instrumentalt arbeid.

Det transatlantiske samarbeidet startet med at Dave Gahan og Soulsavers Rich Machin utvekslet demoer og ideer fra deres respektive studioer på Manhattan og England. Etter dette spilte de inn albumet med ekstra musikere i studio rundt om i verden, inkludert klassiske steder som Sunset Sound i Los Angeles og Electric Lady i New York. Sluttresultatet er et pulserende album som beviser at Machin og Gahan er en perfekt kombo.

For å virkelig vise den mektige kvaliteten av albumet, spiller Dave Gahan & Soulsavers seks spesialkonserter på intime lokaler rundt om i USA og Europa. De starter 19. oktober med deres første konsert i Los Angeles, hvor Dave Gahan & Soulsavers kommer til å spille som et ti-mannsband, og drar videre til New York, London, Berlin, Paris og Milano. Billetter til alle konsertene blir lagt ut for salg 18. september og utvalgte konserter blir kringkastet for fans over hele verden. Komplett liste med datoer og konsertsteder under.

Besøk www.davegahan.com for mer info om det kommende albumet og konsertene.

Dave Gahan & Soulsavers performance dates:

October 19thLos Angeles, CAThe Theatre at Ace Hotel

October 22ndNew York, NYTown Hall

October 26thLondon, UKShepherds Bush Empire

October 30thBerlin, DETempodrom

November 2ndParis, FRLa Cigale

November 4thMilan, ITFabrique

‘Angels & Ghosts’ track listing:

  1. Shine
  2. You Owe Me
  3. Tempted
  4. All of This and Nothing
  5. One Thing
  6. Don’t Cry
  7. Lately
  8. The Last Time
  9. My Sun

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Nytt album fra Thåström - CENTRALMASSIVET er ute i dag!29.9.2017 13:52Pressemelding

Första singeln inleddes på en motellbalkong i Houston och avslutades på «Old Point Bar» i New Orleans. Amerikanska gospelkörer mötte tung europeisk blues medan den amerikanska söderns oljefält flimrade förbi. Uppföljaren, «Körkarlen», drabbade oss med omedelbara ”hej hej hej”-körer och ödesmättade syntar. Nu är det dags för fullängdaren och äntligen fortsätter den roadtrip som inleddes i maj. Skivan startar bland containertågen med «Bluesen i Malmö». Klockan är två på natten och över stan hörs en blues som bara kan komma från Thåström och hans band. Som en trasig cello i 120 decibel, för att citera texten. Lite senare: det långsamma «Centralmassivet» tar oss vidare norrut, till Stockholm. Vi följer Roslagsgatan genom Sibirien med en känslan av att någonting stort är på gång. Ett mirakel, allra minst. I oväntat rockriffande «Låt det goda» anas ett pariserhjul i dimman. ”Titta aldrig bakåt, vänd dig aldrig om”, mässar Thåström och vi följer den monotona gitarren genom floden. Vackra «Ald

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom