Ving Norge

Nyhetsnotiser fra Ving

Del
Sunwing Alcudia Beach - vårt mest populære familiehotell på Mallorca
Sunwing Alcudia Beach - vårt mest populære familiehotell på Mallorca

* Bruker mer penger på sommerferien
* Hvor drar ekspertene på ferie?
* Ekstrafly til Rhodos
* Løp New York Jentemil med Ving

***
Bruker mer penger på sommerferien

To av ti sier de planlegger å bruke mer penger på sommerferien i år enn i fjor. Det kommer frem i en undersøkelse Ving har gjort blant drøyt 8000 reiseglade nordmenn.

- I tillegg sier over halvparten at de planlegger å bruke like mye som i fjor. Bare 9 prosent planlegger å bruke mindre penger på årets sommerferie, sier informasjonsansvarlig Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving. 

- Dette stemmer godt overens med egne erfaringer. Gjestene våre har i snitt betalt 6 prosent mer for reisene de har kjøpt de siste tre ukene. Det er tydelig at reiselysten er stor om dagen, fortsetter hun. 

Vings reisepanel består av nærmere 80 000 reiseglade nordmenn fra hele landet. Drøyt 8000 svarte på undersøkelsen om feriepenger.

Hvor drar ekspertene på ferie?

Hver dag hjelper Vings reiserådgivere ferielystne nordmenn med å velge riktig reisemål, men hvor reiser de selv på ferie? 

Jo, når Vings egne ansatte skal på ferie går turen aller helst til Mallorca. Nummer to på lista er Rhodos, med Gran Canaria hakk i hæl. 

- At Mallorca er like populært blant våre egne ansatte som blant gjestene våre er bare et bevis på at både reisemål og hotell har fantastisk kvalitet. Mallorca har noe for alle med nydelige strender, små landsbyer og storbypuls i Palma by. Det er et reisemål hvor det stadig er noe nytt å oppdage, sier informasjonsansvarlig Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

Her ferierte Vings ansatte sommeren 2015:

  1. Mallorca
  2. Rhodos
  3. Kreta
  4. Parga
  5. Skiathos


Ekstrafly til Rhodos

Etterspørselen etter reiser til sol og sommer ser ikke ut til å avta hos Norges største reisearrangør Ving. Nå setter selskapet opp nok et ekstrafly neste sommer. Flyet fra Vings eget flyselskap, Thomas Cook, skal trafikkere Bergen-Rhodos hver onsdag i perioden 22. juni til og med 17. august. 

Totalt kommer 685 000 nordmenn til å reise på en chartertur i sommer.


Løp New York Jentemil med Ving!

I samarbeid med Springtime arrangerer Ving tur til New York for å løpe årets jentemil i juni. 

- Det blir en gjeng på rundt 100 jenter som i tillegg til å løpe jentemila også skal trene og oppleve New York sammen, sier Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving. Du kan velge mellom opphold på fire eller syv dager og prisene starter på 12 960 kroner per person.

http://www.ving.no/treningsreiser/jentemil

Kontakter

Bilder

Sunwing Alcudia Beach - vårt mest populære familiehotell på Mallorca
Sunwing Alcudia Beach - vårt mest populære familiehotell på Mallorca
Last ned bilde
Rhodos, Sunprime Miramare Beach
Rhodos, Sunprime Miramare Beach
Last ned bilde
Mallorca
Mallorca
Last ned bilde
Sunprime Miramare på Rhodos
Sunprime Miramare på Rhodos
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Vinggruppen med nytt rekordresultat22.5.2018 07:38Pressemelding

Thomas Cook Northern Europe, også kalt Vinggruppen, hvor Ving, Spies, Globetrotter og Tjäreborg inngår, gjør et nytt rekordresultat for vinterhalvåret. Dette kom fram da Thomas Cook-konsernet presenterte sitt halvårsresultatet for 2017/2018. Vinggruppen befester med dette sin stilling som markedsleder innen pakkereiser, både med eget flyselskap og rutefly. Den nordiske gruppens driftsresultat for halvåret endte på 554 millioner kroner, noe som er en økning på 88 millioner i forhold til samme periode i fjor.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom