Universal Music Norge

Nyhetsbrev fra Universal Music

Del

God fredag.

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music. 

Ny singel fra Astrid S - The First One 


Ny EP fra Lil Halima: for the bright days


5 Seconds Of Summer er tilbakeNy single fra Snow Boyz 
 


Seeb feat Oliva O’Brien 
 


Yellow Lounge på Risør Kammermusikkfestival 

Soundtracket til nye kinofilmen om Elton John “Rocketman” er ute i dag! Mer om filmen her
   

Madonna følger opp sin mye omtalte Eurovision-opptreden med en musikkvideo til “Crave” med Swae Lee. 
   

Etter å ha blitt nominert til den prestisjetunge prisen “Denniz Pop awards”, slipper LOVA nye sangen I Can Do Better

Den 16 år gamle singer-songwriter Chris Burton fra Danmark slipper nye singelen Little Sister som er dedikert til 10 år gamle søsteren sin. 
 

JP Cooper og Astrid S gjør det sterkt med låten “Sing It With Me”. I dag slipper de en nydelig, akustisk versjon av “Sing It With Me”. 
 

Alex Vargas er ute med EPn EGOtrip som følger opp superEGO som ble sluppet tidligere i mai. Epn inneholder fire låter inkuldert den nye singelen “Girls On Millionaires". Alex har turnert og spilt utsolgte show i hele Europa og i hjemlandet Danmark.
  

Def Jam-rapperen YG er i dag klar med sitt femte studioalbum 4REAL 4REAL. Albumet inkluderer singelen “Go Loko” og bidrag fra blant andre Meek Mill, G-Eazy og Ty Dolla $ign. YG gjorde nylig en Europaturné med konsert på Rockefeller i Oslo for albumet Stay Dangerous som slapp i fjor sommer. 
  

Eurovision Song Contest gikk av stabelen forrige helg. En rekke av årets bidrag gjør det sterkt på listene, i tillegg til norske Keiino.  


Med låten "Arcade"  sto Nederlandske Duncan Laurence for hjemlandets første Eurovision seier på 44 år! Låten suste rett opp til #4 i Norge etter seieren på lørdag. "Arcade" har streamet 24 mill ganger, og er platina i hjemlandet.


Ikke bare har 26-år gamle egyptisk italienske Mahmood taklet støy fra italienske politikere – han står også bak hiten "Soldi", årets andreplass i Eurovision Song Contest. Låten ligger for øyeblikket på #9 på Spotify i Norge – den høyeste plasseringen for en italiensk artist noensinne og er tilgjengelig i versjoner med Benny Benassi, Vigiland og Isac Elliot, for å nevne noen. 


18-år gamle Michela Pace fra Gozo på Malta vant landets første utgave av X-Factor i januar der premien var Maltas plass i ESC. Hennes bidrag  "Chameleon" endte på 14 plass og gikk inn på #39 på Spotify etter finalen på lørdag.   


Greske Tamta representerte Kypros i årets ESC med låten "Replay" . Tamta endte på en 13 plass i årets finale. 
  

Halsey slapp forrige uke låten “Nightmare” som er produsert av Benny Blanco. Låten følger opp hennes siste smash “Without Me” som peaket som #5 både på Spotify + den offisielle single charten i Norge i tillegg til #3 på radio. 
 

Lewis Capaldi slapp sitt debutalbum, “Divinely Uninspired To A Hellish Extent”, 17.mai.  Fokussporet fra albumet er “Hold Me While You Wait”. Gjennombruddet hans var med låten “Someone You Loved”, som fortsatt klatrer oppover listene. 
 

Hokksund-jenta Madeleine Holden er i dag klar med sin debutsingelen “Two Types of Lonely”. Den vakre popballaden er skrevet av Madeleine selv og har en personlig tekst, samtidig som andre lett kan kjenne seg igjen i følelsen å være alene.   
 

Hov1 er ute med sitt nye album Vindar På Mars. Albumet følger opp deres suksessalbum Gudarna på Västerbron (2018). På albumet finner du den nye singelen "Hornstullstrand" hvor de har fått med seg ingen ringere enn Veronica Maggio. 

 
Den multi-platinavinnende popkometen Carly Rae Jepsen er klar med sitt fjerde album, Dedicated. Albumet inneholder låtene «Party for One», «Now That I Found You», «No Drug Like Me», «Julien», «Too Much» og har allerede har fått strålende kritikker i Dork Magazine, CLASH, Dazed og i-D. 

 
Britiske slowthai er ute med sitt debutalbum Nothing Great About Britain. Den lovende rapperen opptrådde nylig på by:Larm, en konsert Gaffa omtalte som «en av årets beste konserter», og er bekreftet til Øyafestivalen i august. 

 
God helg! 😊

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Nyhetsbrev fra Universal Music23.8.2019 13:18:33 CESTPressemelding

https://www.ntbinfo.no/pressemelding/popdronningen-taylor-swift-ute-med-nytt-album?publisherId=6987388&releaseId=17869446 Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album! Emelie Hollow «Hear It Out Loud». Den unge, talentfulle sangeren, låtskriveren og artisten Emelie Hollow ga oss like før sommeren første smakebit; «HE», fra den kommende EPen Hear It Out Loud. Nå er det duket for slipp av den neste sangen fra samlingen, nemlig EPens tittelspor «Hear It Out Loud». Låten er en storslått og vakker affære, akkompagnert av en nydelig visual video. Instagram / Facebook / Twitter / Youtube / Spotify Lil Halima «Hold Me - 'A Colors Show'» I dag slippes det en versjon av Lil Halima sin singel «Hold Me», gjort på YouTube-showet COLORS tidligere i år. Videoen er sett nesten 800K ganger, og nå kan du høre den der du strømmer musikk. Gabrielle er endelig ute med sin nyeste singel «Tenker på deg», som er første smakebit fra hennes kommende album. I forbindelse med albumslipp legger hun seg ut på en n

Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album!23.8.2019 13:15:40 CESTPressemelding

Den verdenskjente popdronningen Taylor Swift er i dag ute med sitt nye album, Lover. Samtidig følger en splitter ny musikkvideo til tittelsporet. Se videoen her! I tillegg til sin faste samarbeidspartner Jack Antonoff, har Swift fått produksjons- og låtskriverhjelp av blant andre St. Vincent, Joel Little, Louis Bell og Frank Dukes. Hun har også med seg Dixie Chicks, en av Swifts favorittgrupper, på låten "Soon You’ll Get Better". Swift har sluppet flere låter før albumslipp, inkludert singlene "ME!" og "You Need To Calm Down" som til sammen har blitt streamet over en milliard ganger på verdensbasis. Taylor Swift er en av verdens mestselgende artister og har solgt over 50 millioner album på verdensbasis. Hun har vunnet hele 10 Grammys, mottatt én Emmy, 23 Billboard Music Awards og 12 Country Music Association Awards. I Norge har hennes to siste album, 1989 og Reputation, toppet VG-lista. Nylig havnet hun nok en gang på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike personene i v

Ny musikk fra Taylor Swift, Snow Boyz, Isac Elliot m.fl.16.8.2019 11:00:49 CESTPressemelding

Snow Boyz slipper siste singel fra kommende debut-album Isac Elliot er endelig ute med ny musikk Lemaitre inntar Den Norske Opera. Taylor Swift slipper i dag låten «Lover», tittelsporet fra hennes og kommende album som slippes neste fredag, 23. august. Magnus Eliassen «Livet må ha nåkka mer». Magnus Eliassen gjorde I juni et storslagent comeback med den nydelige låten «Savna Dæ». Nå er han klar for å slippe «Livet må ha nåkka mer» og også denne gangen står han selv for tekst, musikk, innspilling, produksjon, miks og master. Til helgen er han også tilbake på scenen og skal spille på Parkenfestivalen i Bodø. Remix av Lil Tecca «Ransom» med Juice WRLD ble sluppet denne uken. Hør låten her. «Ransom» er per i dag den mest spilte raplåten i Norge. Bassangeren Ildar Abdrazkov er nå ute med sitt debutalbum Verdi Album på Deutche Grammophon. Har har gjort innspilinger av sentrale verk fra Gisueppe Verdi. Verdi har stått sentralt i Abdrazakovs profesjonelle liv som international opersasanger som

Snow Boyz slipper siste singel fra kommende debut-album16.8.2019 10:32:38 CESTPressemelding

I dag slipper Snow Boyz den siste singelen, Dropp Det, fra det kommende debut-albumet Hvit. Med seg på har de ingen andre enn Bergens store sønn, Kamelen. Snow Boyz har allerede rukket å gi ut tre singler i år, Heia ft. Arif & Unge Ferrari, 1% og Sommerfugl, samt en aksutisk versjon av Himmelen og mer. I dag er brødrene klare med en solid banger featuring Bergens store sønn, Kamelen. Dette er siste låt ut før debut-albumet Hvit slippes 13. September. Dropp Det er produsert av JNS. HØR SNOW BOYZ FEAT. KAMELEN - DROPP DET HER Kamelen fortteller: - “Jeg liker Snow Boyz, og de sendte meg en låt som jeg følte, så det var lett å hoppe på” Snow Boyz om Dropp Det: - “Når snømennene og ørkendyret Kamelen kommer inn på klubben så er det ikke noe vits å ha en diskusjon om hvem som eier stedet, alle ser det på oss! Det er bare å droppe det. Når jeg mener at hun har rompa, så har hun faktisk det. Ikke start en diskusjon med meg om det, dropp det! Du smiler til meg, men innerste inne er du en hater,

Lemaitre inntar Den Norske Opera15.8.2019 13:33:35 CESTPressemelding

11 oktober er det duket for et live-event av de sjeldne, når Red Bull Music festival tar et av Norges beste live-band til hovedscenen på Den Norske Operaen. Fra sin base i Los Angeles har Lemaitre vært hoffleverandør av hits og hooks som har gjort dem til en av de mest spennende musikkeksportene Norge har. Sammen med et knippe unge norske artister, har de vært med å pushe moderne elektronika videre med deres ofte fjærlette melodier i kontrast med tunge beats. Deres forrykende live-show har tatt dem til scener som Coachella, Lollapalooza, og Roskilde, og flere utsolgte turneer over hele verden. Når de nå kommer hjem til Norge for å gjøre sin eneste konsert i Oslo på lang tid, blir det til gjengjeld på det ikoniske operahuset som rager over Oslofjorden. Konserten skjer som headlinere på Red Bull Music festival, som vil finne sted ulike steder i Oslo i oktober. ”Jeg trodde noen tullet med oss da vi fikk spørsmålet. Vi driver liksom med elektronika, og så skal vi spille på hovedscenen på D

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom