TUI Norge

Nyhet Vinter 2016: Star Tour vil ta nordmenn til Marokko i vinter

Del

Marokko har lenge vært et yndet feriested for nordmenn, og etter mange år borte fra programmet relanserer nå Star Tour pakkereiser til dette fascinerende landet. To destinasjoner er tilgjengelig fra Norge i vinter, storbyen Marrakech og badebyen Agadir.

Marokko Star Tour
Marokko Star Tour

-  Marokko har historisk vært veldig populært hos nordmenn, og jeg har stor tro på at det vil bli det i vinter også. Både Marrakech og Agadir byr på en fantastisk blanding av kultur, matopplevelser, et fortryllende landskap, godt sommervær og vakre strender, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Tilbyr egne konsepthoteller i Marokko

Star Tour annonserte tidligere denne måneden at de er tettere knyttet til sitt internasjonale nettverk og vil med det dra nytte av TUI-guppens eksisterende tilbud, lanseringen av Marokko som ny destinasjon fra Norge er et eksempel på dette.  I Marokko tilbyr Star Tour 5 RIU-hoteller, der TUI eier 50 %.

Marrakech

Gå inn i en verden som vibrerer av folkeliv, dufter og farger. I Marrakech kan du drikke mynte-te og handle lokalt håndverk, spise godt og se utover Djemaa el Fnaa-torget fra en takterrasse i solnedgangen. Kombiner shopping og opplevelser med avkobling på hotell med fine bassengområder.    

Hotelltips for barnefamilier http://www.startour.no/feriereiser/marokko/marrakech/clubhotel-riu-tikida-palmeraie/pc-000054558/#vinter-16-17

Hotelltips for par og voksne som reiser uten barn http://www.startour.no/feriereiser/marokko/marrakech/riu-taikida-garden/pc-000054557/#vinter-16-17

 Agadir

Hvis du ønsker en badeferie blandet med litt orientalsk kultur er Agadir ett av våre beste tips. Byen er en sjarmerende blanding av palmekantede avenyer, moderne butikker, franskinspirert mat, krydderduftende markeder og minareter med bønnerop. Den 6 kilometer lange stranden er bred og langgrunn og passer godt til både windsurfere og barnefamilier.

Hotelltips for par og voksne som reiser uten barn http://www.startour.no/feriereiser/marokko/agadir/riu-palace-tikida-agadir/pc-000054559/#vinter-16-17

Hotelltips for barnefamilier http://www.startour.no/feriereiser/marokko/agadir/clubhotel-riu-tikida-dunas/pc-000054561/#vinter-16-17

Om Star Tours tilbud i Marokko:

-          Avgang fra Oslo Lufthavn hver lørdag i perioden 05.11.2016 - 29.04.2017

-          Beregnet flytid til Agadir ca. 5t og 10min 

-          Beregnet flytid til Marrakech ca. 4t og 50min

-          Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006360

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Marokko Star Tour
Marokko Star Tour
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Nordic/ Fritidsreisegruppen er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene Star Tour, Nazar og WonderCruises.  Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2014/15 noterte TUI Group en omsetning på €20mrd og et resultat på €1069m. Gruppen har ca. 76.000 ansatte i 130 land og tilbyr sine ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 160 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med 14 egeneide cruiseskip, som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff»- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI). Star Tour bytter navn til TUI den 1. november 2016.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom