TUI Norge

Nyhet Vinter 2016: Opplevelsesreise i Colombia - Landet mest kjent for kaffe og kokain

Del

Colombia er et land som fascinerer de fleste, men som de færreste har våget å reise til. TEMA lanserer nå denne sagnomsuste destinasjonen til opplevelseslystne nordmenn, fra og med vinteren 2016.

- Vi har vel alle hørt mye om Colombia og kanskje også sett en TV-serie eller to. Vi merker at etterspørselen øker i takt med omtalen, og mange har ytret et ønske om at vi skal produsere en reise hit, nå er endelig de første turene klare, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TEMA.

De reisende vil få oppleve Bogotá, Medellín, kaffeplantasjer, vandring i Pablo Escobars fotspor, Cartagena og så veldig mye mer. Colombia er en mosaikk av kontraster, fantastisk natur og en rik kulturarv. Økonomien er i stor grad basert på jordbruk, der kaffeproduksjon er landets stolthet.

Turistindustri i vekst

Etter at flere års uroligheter nå har lagt seg er Colombia igjen et attraktivt turistmål. Landet tok i mot mer enn 2 millioner turister i 2014, og tallet er stigende. Optimismen fører til økt investering i landets turistindustri, og den ikoniske byen Medellín er flere år på rad kåret til verdens mest innovative by.

- Dette er et fantastisk fascinerende reisemål. Colombia er kanskje det landet i Sør-Amerika med mest mangfold. Denne reisen tar oss gjennom alt det så mange har hatt lyst til å oppleve, og jeg gleder meg over at vi endelig kan tilby denne reisen, sier Mats Bigård, Product Manager hos TEMA.

  • Første avgang fra Oslo er 1/11 2016
  • Priser fra 33,998 nok per person

Bilder fra TEMAs Colombia finner du her:http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006188

Mer om TEMAs reiser til Colombia finner du her:http://www.tema.startour.no/reiser/Sor-Amerika/Colombia/Colombia--et-land-av-kontraster/

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2015/16 noterte TUI Group en omsetning på €20mrd og et resultat på €1093m. Gruppen har ca. 67.000 ansatte i 130 land og tilbyr sine ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 160 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med 14 egeneide cruiseskip, som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff»- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste reisekonsern i verden er TUI medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom