TUI Norge

Nyhet Sommer 2016: Star Tour byr på en ny side av Kreta

Del

Kreta er en sommerfavoritt blant mange nordmenn, nå utvider Star Tour tilbudet og åpner direkterute fra Ålesund, Torp og Oslo til Heraklion på den østre siden av øya fra og med neste sommer.

Sensimar Elounda Village
Sensimar Elounda Village

Kretas vestre del har lenge vært et av våre mest populære reisemål, særlig blant barnefamilier. Når Star Tour nå utvider tilbudet får enda flere reisende muligheten til å oppleve den østre delen av øya – en side som lokker par og voksne.

- Den østre delen av Kreta er perfekt for de som ønsker en avslappende ferie for to. Heraklion er stille og rolig, med noen av øyas beste restauranter og voksenhoteller, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Kreta er den største av de greske øyene og har mye å by på. I området rundt Heraklion tilbyr Star Tour nå 6 nye reisemål, - Hver og en med sin egen sjarm. Felles for alle er rolig atmosfære, langt fra masseturismen og ofte direkte på stranden. Hotellene er små og sjarmerende, for de som ønsker en mer luksuriøs ferie så har vi et eget Sensatori-hotell, med syv restauranter og spa i verdensklasse.  

– Kreta er et veldig populært reisemål og etterspørselen ser ikke ut til å minske. Vi ser allerede nå at etterspørselen er høyere enn på samme tid i fjor. Det gleder oss å kunne tilby direkteflyvninger til Heraklion fra Ålesund, Torp og Oslo neste sommer, sier Nora Aspengren.

Nye reisemål og hoteller på Kreta:  

 • Agios Nikolaos - Sensimar* SSSSS
 • Amoudara - Magic Life og SplashWorld
 • Analipsi – Sensatori SSSSS+ 
 • Elounda - Sensimar* SSSSS
 • Gouves – Flere Deluxe-hoteller
 • Panormos - Sensimar* SSSSS

*Star Tour sitt hotellkonsept Blue Couples erstattes av voksenkonseptet Sensimar fra og med sommeren 2016.

Om Star Tours tilbud på Heraklion/Kreta:

 • Oslo – Heraklion: Hver fredag i perioden 20. mai til 14. oktober 2016
 • Ålesund – Heraklion: Hver fredag i perioden 01. juli til 19. august 2016
 • Torp – Heraklion: Avgang i høstferien 2016. Avgang 30. september med retur 07. oktober 2016
 • Heraklion byr på 6 ulike reisemål: Agios Nikolaos, Amoudara, Analipsi, Elounda, Gouves, Panormos 
 • Beregnet flytid er ca. 4 timer og 30 minutter – 4 timer og 50 minutter, avhengig av avreiseflyplass.

Bilder:

http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005880

Kontakter

Bilder

Sensimar Elounda Village
Sensimar Elounda Village
Last ned bilde
Sensimar Minos Palace
Sensimar Minos Palace
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no
TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom