TUI Norge

Nyhet Sommer 2016: Kombiner sol & bad med cruise fra Mallorca i sommer

Del

Star Tour åpner nå for at reiselystne nordmenn kan kombinere sol og bad, opplevelsesreiser og cruise-liv på en og samme ferie. Star Tour sitt nyrenoverte Thomson Discovery-cruise seiler fra Palma til blant annet Gibraltar, Lisboa, Korsika eller den franske rivieraen i sommer.

- Norge er det største Cruise-markedet i Norden, vi simpelthen elsker cruise! Vi har en lang og stolt cruisetradisjon, og vi gleder oss til å introdusere nyrenoverte Thomson Discovery til våre norske gjester, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Thomson Discovery – Nytt skip med 4 ulike ruter i Middelhavet

Thomson Discovery er vårt største egeneide fartøy, med utendørskino, klatrevegg, minigolfbane, fem-etasjers atrium og innendørsbasseng. Dette er selskapets mest moderne skip, et tidligere Royal Caribbean skip, som er gjenoppbygget og pusset opp. Skipet tilbyr alle Thomson Cruises varemerker, som fantastiske middagslokaler, vår store Broadway Show Lounge, og moderne interiør. Thomson Discovery har sin første avgang fra Palma, Mallorca i juni 2016.

Bilder av Thomson Discovery  http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006124

Sol & bad kombinert med cruise

Star Tour har direkteruter lørdager fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim i sommer. Fra Oslo kan det bestilles cruise på en uke, fra øvrige flyplasser kan det bestilles kombinasjon med en uke på hotell i Mallorca, pluss ett av våre 4 cruiseruter fra Palma. 

Våre mest populære hoteller på Mallorca:

Blue Village Family Life Alcudia Pins  - Vårt beste familiehotell på Mallorca

Blue Star Paraiso de Alcudia – Hotell for både familier og par

Sensimar Rocador – Et moderne hotell for voksne

Bilder fra Mallorca: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=Mallorca%20Sommer%202016

Kombiner Thomson Discovery med en TEMA-reise i september

Med TEMA-reisen Fottur på Mallorca får man oppleve appelsindistrikt, tusen år gamle olivenlunder, overnatting i et kloster og mye annet. Mallorca for alle sanser er en uke med naturvandringer, sykkeltur i Palma og vinsmaking. Reisene kan kombineres med en uke i Palma eller et av våre andre reisemål på øya. 

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006126

Les mer om de ulike TEMA-turene her:

Middelhavets Høydepunker  

Middelhavets hemmeligheter

Magiske Spania med Lisboa

Middelhavets klassiker  

Avreisetidspunkt for Cruise og TEMA:

17/9 TEMA Mallorca for alle sanser + Uke 2 Cruise med Thomson Discovery (rute - Middelhavets klassikere)

24/9 TEMA Mallorca for alle sanser + Uke 2 Cruise med Thomson Discovery (rute – Middelhavets høydepunkter)

 24/9 TEMA Fottur på Mallorca + Uke 2 Cruise med Thomson Discovery (rute – Middelhavets høydepunkter)

Anløpshavner:

  • Gibraltar, Lisboa, Cadiz, Malaga og Cartagena (Magiske Spania med Lisboa)
  • Korsika, Civitavecchia, Livorno, St. Raphael og Barcelona (Middelhavets høydepunkter)
  • Elba, Marina di Carrara, San Remo, Toulon og Ibiza by (Middelhavets hemmeligheter)
  • Sicilia, Napoli, Marina di Carrara, Villefranche og Palamos (Middelhavets klassiker)

Reis direkte til Mallorca fra:

  • Bergen lufthavn Flesland
  • Stavanger lufthavn Sola
  • Trondheim lufthavn Værnes
  • Oslo lufthavn Gardermoen

Priser: Fra 12.948 NOK 1 uke Tema 24/9. Kombinasjon Tema + Cruise 2 uker fra 20.700 NOK.

Les mer om Star Tour sitt Cruise-tilbud her:  http://www.startour.no/feriereiser/spania/mallorca/cruise-fra-palma-med-thomson-discovery/rc-000001695/

Nøkkelord

Kontakter

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no
TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom