TUI Norge

Nyhet! Molde – Mallorca Sommer 2016 - Nordmenns feriefavoritt tilgjengelig direkte fra Molde Lufthavn

Del

Star Tour gjør nå feriefavoritten Mallorca tilgjengelig direkte fra Molde Lufthavn neste sommer. Mer enn 50 år etter sin debut som skandinavisk feriedestinasjon er denne øya stadig like populær blant nordmenn, og nå er den også tilgjengelig fra Molde hver fredag fra og med mai 2016.

-          Mallorca er en fantastisk øy. Her finnes det noe for absolutt alle. Alt fra familievennlige hoteller og vakre rolige strender,til god shopping og storbyliv. Det gleder oss at vi nå kan tilby denne øyperlen også direkte fra Molde, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Mallorca er ett av charterhistoriens første, og fortsatt mest elskede reisemål, nå kun 4 timer fra Molde. Star Tour tilbyr mer enn 70 hoteller, 17 forskjellige steder på øya.

-          Endelig er Mallorca tilbake som destinasjon direkte fra Molde lufthavn, Årø! Svært mange av våre reisende har kontaktet oss med ønske om at nettopp Mallorca skal bli vår neste direkterute. Med Star Tours gode utvalg av hoteller, og avgang på fredager fra Molde, ser vi frem til å tilby dette til våre kunder, sier John Offenberg, Lufthavnsjef Molde Lufthavn.

Blue Village Alcudia Pins - Et av våre mest populære familiehotell finnes på Mallorca 

Blue Village Alcudia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved Playa de Muro-stranden. Alle våre Blue Village hoteller tilbyr blant annet treningstimer, vannsport, svømmeskole og Bamseklubb. Her finnes også bassenger for alle aldre, og en bred og langgrunn sandstrand.

Kombiner strandliv med kulturelt dypdykk

Med TEMAs reise Fottur på Mallorca får man oppleve appelsindistrikt, tusen år gamle olivenlunder, overnatting i et kloster og mye annet. Mallorca for alle sanser er en uke med naturvandringer, sykkeltur i Palma og vinsmaking. Reisene kan kombineres med en uke i Palma de Mallorca eller et av våre andre reisemål på Mallorca.  

Priser fra 7.396 til Mallorca i mai 2016.

Tilbudet fra Molde Lufthavn sommer 2016: 

  • Avgang Molde – Mallorca hver fredag fra 13.520126 til 7.10.2016
  • Flytid: ca. 4 timer

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=Mallorca%20Sommer%202016

Les mer om Mallorca her http://www.startour.no/feriereiser/spania/mallorca/pdc-000000189/

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no
TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom