Ving Norge

Nyhet fra Ving: Karpathos

Del

Etter noen år ute av Vings program er den er nest største øya i Dodekanesene tilbake hos Norges største reisearrangør. Og sjarmerende Karpathos er en øy som er særdeles lett å like!

Den sjarmerende havnepromenaden i Karpathos by syder av folkeliv og dufter fra det greske kjøkkenet.
Den sjarmerende havnepromenaden i Karpathos by syder av folkeliv og dufter fra det greske kjøkkenet.

Øya, som kjennetegnes av en varm og imøtekommende atmosfære, har ca. 6 000 innbyggere. Karpathos har i tillegg et vakkert, kupert landskap og mange fantastiske strender.

Byen Pigadia, også kjent som Karpathos by, lever opp til enhver forstilling man måtte ha om gresk hverdagsliv. Der finner du den sjarmerende havnepromenaden som syder av folkeliv og dufter fra det greske kjøkkenet. Her møtes folk på kveldene for å nyte god mat, vin og hverandres selskap.

I byen er det godt med både butikker og restauranter, og langs den koselige promenaden er det mange spisesteder som tilbyr både lunsj og middag.

Karpathos by har også en strand. Den er faktisk så lang at den har flere navn, blant annet kalles den Limnitis Beach, Afoti Beach og Monis Beach. Det spiller ikke så stor rolle hvilket navn du går for, men jo lenger nord du kommer, desto bedre plass er det.

Om du vil ta en pause fra slaraffenlivet på stranden kan du ta en utfluktsbåt fra havnen til naturreservatet nord på øya eller over til Rhodos. Og du glad i windsurfing bør du ta turen ned til Afiartis, som ligger rett ved den lille flyplassen. Der kan du utnytte vindene både fra sør og øst, og det er mulig å leie brett og å ta kurs.

Du kan også velge å bo i fiskerlandsbyen Lefkos eller sjarmerende Amoopi når du reiser til Karpathos. Lefkos er kjent som "siste stopp før paradis" blant lokalbefolkningen. Velger du å feriere der venter avslappende dager i rolige omgivelser med fantastiske strender og en håndfull tavernaer.

Amoopi kan friste med fine, langgrunne badeviker med klart og rent vann. Langs strendene er det flere klipper og skjær som sørger for et rikt undervannsliv, så ikke glem snorkleutstyret! Hvis du blir sulten eller tørst er det aldri langt til nærmeste taverna, og menyen inneholder som regel flere greske godbiter.

Når du bestiller en reise til Karpathos by med Ving kan du velge blant flere hyggelige hotell. Her er det både luksushotell med fem vinger og enklere alternativer. Du velger selv om du vil bestille en leilighet eller et vanlig hotellrom, og med nesten et dusin hotell å velge mellom finner du helt sikkert noe som passer for deg.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Den sjarmerende havnepromenaden i Karpathos by syder av folkeliv og dufter fra det greske kjøkkenet.
Den sjarmerende havnepromenaden i Karpathos by syder av folkeliv og dufter fra det greske kjøkkenet.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving først med å klimakompensere alle flyreiser  16.4.2019 09:33:16 CESTPressemelding

Vinggruppen i Norden er de første blant de største reisearrangørene til å klimakompensere for utslippene fra samtlige flyreiser. Fra og med 29. april klimakompenserer de for 1,5 millioner gjesters flyreiser. Kompenseringen gjelder både når gjestene reiser med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og med andre flyselskap gjennom Ving. Parallelt fortsetter arbeidet med å minske klimapåvirkningen i hele selskapet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom