Ving Norge

Nyhet fra Ving: Gozo

Del

Norges største reisearrangør har nå fire reisemål på spennende Malta - St. Julian's & Sliema, St. Pauls Bay, Mellieha og den lille naboøya Gozo.

Vannet rundt Gozo er noe av det fineste du finner i hele Middelhavet, krystallklart og knallblått.
Vannet rundt Gozo er noe av det fineste du finner i hele Middelhavet, krystallklart og knallblått.

Enkelte kaller Gozo maltesernes egen ferieøy, for det er ofte hit de reiser for å senke skuldrene og koble av fra det litt mer hektiske livet på Malta. På Gozo er det veldig lite trafikk og ingen store hotellkompleks. Det de derimot har, er den vakre, lille hovedstaden Victoria, små badeviker og nydelig natur. Øya er så liten at du kan gå til det meste, eller ta bussen fra Victoria – det ikke mer enn en halvtime uansett hvor du skal.

Vannet rundt Gozo er noe av det fineste du finner i hele Middelhavet, krystallklart og knallblått. Øyas lengste strand heter Ramla Bay og ligger på nordsiden, med frodige frukthager og marker på den ene siden og Middelhavet på den andre. Øya har flere strender å by på, alle med det samme klare vannet.

– Det er mange gode grunner til å velge Ving når du skal reise til Malta. Vi har et godt utvalg av hotell, det går direktefly fra Oslo flere ganger i uken og du velger selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Dessuten får du sikkerheten det er å reise med en arrangør, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vannet rundt Gozo er noe av det fineste du finner i hele Middelhavet, krystallklart og knallblått.
Vannet rundt Gozo er noe av det fineste du finner i hele Middelhavet, krystallklart og knallblått.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom