EVRY

Nye styremedlemmer i EVRY

Del

Generalforsamlingen i EVRY har i dag valgt Kristin Krohn Devold og Leif Teksum som nye medlemmer til styret i selskapet. Styrets sammensetning for øvrig forblir uendret.

Kristin Krohn Devold er tidligere forsvarsminister. Hun ble valgt til Stortinget i 1993 som representant fra Oslo Høyre, og gjenvalgt for ytterligere to perioder. Fra 2006 til 2013 var hun generalsekretær for Norsk Turistforening. Med virkning fra 1. september 2013 startet Krohn Devold som adm. direktør i NHO Reiseliv, en organisasjon som har 2.800 medlemsbedrifter med mer enn 55.000 ansatte og en årlig omsetning på om lag NOK 30 milliarder. NHO Reiseliv dekker hele landet, har syv distriktskontor og er en av de tre største medlemsorganisasjonene i NHO. Kristin Krohn Devold har en master fra NHH Bergen i 1985, og grunnfag sosiologi fra Universitetet i Bergen i 1986.       

Leif Teksum er i dag et profesjonelt styremedlem og uavhengig rådgiver. Siden 2014 har han vært styreleder i Yara International ASA. Leif Teksum pensjonerte seg fra DNB Bank ASA i august 2014 etter 33 år i banken. Fra 1991 og frem til pensjon har Teksum hatt en rekke roller i DNB Group Management. I perioden 2003 – 2013 var han konserndirektør med ansvar for store konsernkunder og all internasjonal bankaktivitet i DnB/DnBNor. Fra 2013 var han konsernansvarlig for en portefølje med kunder i Norge og Sverige. Teksum har også ledet bankens Investment Banking område, Asset Management funksjonen, samt IT og Innkjøpsfunksjonen. I perioden 1987 – 1989 var han leder for Bergen Bank i London. Leif Teksum har en master fra NHH, Bergen.

Kontakter

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00http://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk IT-selskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2016 en omsetning på NOK 12,2 milliarder og om lag  8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på hovedlisten på Oslo Børs. www.evry.com.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY øker pasientsikkerheten med leveranse av kurveløsning for halve Norges befolkning7.5.2018 08:00Pressemelding

EVRY inngår ny avtale med Helse Sør-Øst om leveranse av elektronisk kurve, MetaVision Suite fra iMDsoft, som implementeres av EVRY. Avtalen har en verdi på 338 millioner kroner med en varighet på 5 år. Den kliniske IT løsningen vil kunne erstatte mange papirbaserte arbeidsprosesser. Dette øker pasientsikkerheten, åpner for nye arbeidsformer og bedre service til pasientene.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom