Universal Music Norge

Nye singler fra The Stream-artistene i dag

Del
Artistene og artistutvikler Espen Lind etter første livesending
Artistene og artistutvikler Espen Lind etter første livesending

Vi får høre en gammel låt, en nyere låt og en egenskrevet låt når The Stream-artistene i dag slipper sin nye singeler. Deres nye låter fremføres i kveldens sending hvor første deltaker ryker ut av konkurransen.

Det er to uker siden de unge talentene ga ut sin første singel på Universal Music, og i dag har artistene sluppet oppfølgeren som de skal fremføre i kveldens program av The Stream på TV2.

Hør låtene på Spotify

Emelie Hollow - Breathe (original)

Adrees - The A Team (Ed Sheeran-cover)

Ylva Olaisen - Forever Young (Bob Dylan-cover)Låtskrivertalentet Emelie Hollow slipper sin egenskrevne låt Breathe - en låt som har vokst sammen med henne på veien mot å bli den artisten hun er i dag.

- Breathe handler om en slags håpløs forelskelse. Man vet at det ikke er bra, man vet at det absolutt ikke funker, men fortsatt så trenger man hverandre. Det blir som en avhengighet, der man til slutt ikke kan puste uten hverandre. Jeg er utrolig stolt av hvordan låten har blitt. Den betyr veldig mye for meg, sier Hollow.

Ylva Olaisen, den unge jenta med den voksne stemmen, har valgt å gå i Adele sine fotspor når hun i dag gir utForever Young av Bob Dylan.

- Adele er en av mine største inspirasjonskilder. Jeg hadde lyst til å gjøre noe av det samme med “Forever Young” som hun gjorde med “Make You Feel My Love” for noen år siden, forteller hun.

Adrees gir derimot ut låten "The A Team" fra en av sine største idoler, Ed Sheeran.

- Jeg har alltid sett opp til og blitt inspirert av Ed Sheeran. Jeg elsker absolutt alt det musikalske ved han, og i tillegg så virker han som en veldig jordnær person, sier han.

De tre talentene har en hektisk hverdag, og intensiteten er til å ta og føle på nå som én deltaker ryker ut av programmet i kveld.

- Nå i ukene fremover vil én og én deltaker ryke ut, og da vil jeg virkelig gjøre mitt beste hver gang. Jeg gleder meg masse til å synge på fredag og skal vise publikum hva jeg har å komme med, forteller Ylva Olaisen.

- Jeg tenker ikke så veldig mye på det, men det er utrolig kjipt at en må ut av konkurransen i kveld, men vi har blitt så gode venner at jeg er ganske sikker på at vi kommer til å holde kontakten uansett, sier Adrees.

- Jeg føler absolutt at jeg allerede har vunnet ved å komme så langt som dette, bli kjent med alle menneskene og ved å ha fått de mulighetene jeg har fått, men jeg vil virkelig ikke reise hjem på fredag. Det er så utrolig gøy å være med på dette, og jeg vil helst gjøre det hver eneste fredag, avslutter Emelie Hollow.

Følg med på The Stream på TV2 klokken 20:00 i kveld.

Følg artistene her

Ylva Olaisen

Spotify: https://open.spotify.com/album/3ch5ijMla9Plu8RdtgEjSj 

Facebook:https://www.facebook.com/ylvaolaisen/

Instagram: @ylvaolaisen

Emelie Hollow

Spotify: https://open.spotify.com/album/7uvVkUi4uVXuVOszYVbsNL

Facebook: https://www.facebook.com/emeliehollow/

Instagram: @emeliehollow

Adrees

Spotify: https://open.spotify.com/track/6lwAfUf3cHXWbK4Jvwc0ef 

Facebook:https://www.facebook.com/adreesofficial

Instagram: @adreesofc

Kontakter

Bilder

Artistene og artistutvikler Espen Lind etter første livesending
Artistene og artistutvikler Espen Lind etter første livesending
Last ned bilde
Ylva Olaisen / Foto: Julia Marie Naglestad
Ylva Olaisen / Foto: Julia Marie Naglestad
Last ned bilde
Emelie / Foto: Julia Marie Naglestad
Emelie / Foto: Julia Marie Naglestad
Last ned bilde
Adrees / Foto: Leikny Havik Skjærseth
Adrees / Foto: Leikny Havik Skjærseth
Last ned bilde
Artistene og artistutvikler Espen Lind
Artistene og artistutvikler Espen Lind
Last ned bilde

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Temmpo – Lone Stranger13.7.2018 11:28Pressemelding

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin nye solosingel, «Lone Stranger». «Lone Stranger» viser en ny musikalsk retning for Temmpo (aka. Tonino Speciale), inspirert av at han og hans co-produsent har en felles kjærlighet for electro/indie-gruppen «Empire Of The Sun». Speciale har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist. HØR TEMMPO - "LONE STRSNGER" HER - Jeg skrev en røff skisse av melodien før jeg dro fra studio, og på vei hjem passerte jeg en veldig slående kvinne på togstasjonen. Øynene våre møttes i et øyeblikk, og vi smilte til hverandre, akkruat som at vi hadde møttes før. Hun reiste avgårde alene, og jeg satt igjen på toget og dagdrømte om hvordan hennes liv og personlighet egentlig er – og det inspirerte meg til tittelen «Lone Stranger», forteller Tonino Speciale. Temmpo Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tiley

Ariana Grande ute med «God Is A Woman»13.7.2018 10:36Pressemelding

Ariana Grande er i dag ute med sin nye singel «God Is A Woman». Samtidig kommer en fersk lyric video som hører til. «God Is A Woman» blir det tredje slippet fra det kommende albumet Sweetener, som inkluderer «The Light Is Coming» med Nicki Minaj. Låten er produsert av Ilya og skrevet av Ariana med svenskene Max Martin, Ilya, Savan Kotecha og Rickard Göransson. Ariana har tidligere jobbet med Max Martin og Ilya på blant andre megahitene «Problem» og «No Tears Left To Cry». Albumet Sweetener kommer 17. august. Første singel «No Tears Left To Cry» ble en stor suksess, passerte platina og ble listet på en rekke radiokanaler i Norge. Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største artister. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som "Problem" og "Break Free". Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land.

Drake slår egne rekorder og går til topps på albumlisten6.7.2018 15:00Pressemelding

Drake sitt femte studioalbum Scorpion gikk i dag rett til førsteplass på albumlisten. Dobbeltalbumet har slått alle tidligere rekorder, og Drake kan nå ta med Scorpion i rekken av rekordbrytende utgivelser. Rekorden for flest streams på en uke i USA ble slått på kun tre dager, med 435 millioner streams. Forrige rekord på syv dager var Beerbongs & Bentleys av Post Malone med 431 streams. Rekorden for flest globale streams på ett døgn ble også slått. På Apple har Scorpion også knust alle tidligere rekorder. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

Palo Santo fra Years & Years ute i dag6.7.2018 12:47Pressemelding

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Palo Santo. Albumet inkluderer det kritikerroste comeback-sporet «Sanctify» og «If You’re Over Me». Palo Santo handler om pop og futurisme, hvor frontmannen Olly Alexander henter inspirasjon fra en tribal verden, kult sci-fi samt pop-ikoner som Prince, Bowie og Gaga. De har skapt et personlig rom for historiefortelling om identitet, seksualitet og hva det vil si å være et menneske. Palo Santo har bidrag fra blant andre Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels og Justin Tranter. Konseptet Palo Santo inneholder også en kortfilm regissert av Fred Rowson med blant andre Olly Alxander, Dame Judi Dench og den thailandske kult-skuespilleren Vithaya Pansringarm i hovedrollene. Se den HER. Albumet følger opp debutalbumet Communion som gikk til topps i UK, solgte 1,5 millioner og ble nominert til fem Brit Awards. På onsdag spilte de på Kadetten i Sandvika til strålende kritikker fra P3s anmelder. 29. januar er de tilbake i landet og spiller på Sent

Florence + the Machine ute med High As Hope29.6.2018 10:53Pressemelding

Florence + the Machine er i dag ute med det nye albumet High As Hope. High As Hope ble til i Sør-London hvor Florence skrev på albumet i ensomhet med daglige turer til studioet. Hun tok med låtene til sin venn og medprodusent Emile Haynie i Los Angeles. Albumet er mikset i New York, hvor den daglige beroligende utsikten over den ikoniske horisonten, sett i kontrast med kaoset - ga albumet dets tittel. Andre som bidrar på albumet er Kamasi Washington, Kelsey Lu og Jamie xx. Albumet er lyden av en kunstner som mer selvsikker enn noen gang. Florence skriver om tenårene og tjueårene med et fornyet, mer modent perspektiv. Florence kjenner seg selv godt nok til å erklære: “I’m never going to be minimal - mirroring this sense that happiness doesn’t always have to be big and dramatic: it can often be found in the mundane, in the everyday things that aren’t always celebrated in songs. There’s a lot of love in this record, loneliness too, but a lot of love. It’s always a work in progress, and I

Drake med nytt dobbeltalbum29.6.2018 09:53Pressemelding

Drake er i dag ute med dobbeltalbumet Scorpion. Albumet er det femte studioalbumet i rekken for Drake og er produsert av blant andre DJ Premier, PartyNextDoor og No I.D med bidrag fra Jay Z, Ty Dolla $ign, Future, Static Major, Nicki Minaj og kongen av pop Michael Jackson. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom