Nescafé

Nye NESCAFÉ AZERA - Kafékaffe på farta

Del

NESCAFÉ lanserer AZERA – en ny serie instant-kaffe laget for den ekte kaféfølelsen. Nyheten er en trendy løsning som lar deg eksperimentere, slik at kaffevariasjonene du får på kafé kan lages enkelt og raskt, uansett hvor du er.

De fleste av oss elsker en god kopp kaffe, spesielt den man får servert på kafé. Nå kan du lage din egen kafékaffe med AZERA, inspirert av kafeenes kaffemenyer. Den er ideell for å lage alle slags kaffevariasjoner - fra en deilig intens espresso, til en skummet latte. AZERA-variantene kommer i en moderne og praktisk kaffeboks, som er enkel å ta med seg og som sikrer best mulig holdbarhet.

- Vi opplever at det er særlig de yngre kaffedrikkerne som foretrekker den kaffen de kjenner fra kafeene. Derfor har vi laget tre varianter av høy kvalitet som gjør det enkelt å lage sin favorittkaffe, uansett hvor man befinner seg, sier Jorgelina Melano, merkevaresjef for NESCAFÉ.

Den perfekte kafékaffen starter ofte med en god espresso. Uansett om du foretrekker kaffen sort, med sukker eller som en kremet latte. Nettopp derfor tilbyr vi én Americano, i tillegg til to helt forskjellige espresso-varianter, slik at man kan eksperimentere og lage den kaffevarianten man selv foretrekker. Prøv deg frem med melk, sukker og kanskje litt sirup, eller lag en deilig is-kaffe!

AZERA er et budsjettvennlig alternativ, med ca. 55 kopper i én boks. Til sammenligning får man kun én eller to kopper til samme pris på kafé. Nyheten kommer i tre smakfulle varianter: Americano, Espresso og Espresso Intenso, til en veiledende utsalgspris på 59,90 kr.

Americano: Long cup med Arabica-kaffe og et snev av Robusta - for en rik smak og balansert aroma.

Espresso: 100% ren Arabica-kaffe, med en sofistikert og fruktig aroma, med crema på toppen.

Espresso Intenso: 100% ren mørkristet Arabica-kaffe, rik på smak, intens aroma, med myk crema.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, kontakt:
Jorgelina Melano, merkevaresjef, NESCAFÉ
Office Tel: +45 26899916
Email: jorgelina.melano@dk.nestle.com

For bilder og testprodukter, kontakt
David Fidjeland, MSL
Office Tel: +47 90638800| Mob: +47 93467224
Email: david.fidjeland@mslgroup.com

Bilder

Om Nescafé

Nescafé
Fornebuveien 7-9
1366 Lysaker

67 81 74 00http://www.nescafe.no

Om Nestlé
NESCAFÉ er en del av Nestlé SA – verdens ledende virksomhet innen ernæring, sunnhet og velvære med over 339.000 ansatte. Virksomheten har 468 fabrikker i 86 land verden over. Nestlé har et stort utvalg varemerker innen mat- og drikkevarekategorier, blant annet barnemat, kaffe, meieriprodukter, frokostblandinger, is og dyrepleie. Hovedkontoret ligger i Vevey, Sveits. I Norden er Nestlé styrt som én operativ enhet med hovedkontor i København og med følgende lokale kontorer; Nestlé Sverige AB, Nestlé Danmark A/S, Nestlé Norge AS og Soumen Nestlé Oy.