Glass og Fasadeforeningen

Nye medarbeidere i Saint-Gobain Bøckmann

Del

Saint-Gobain Bøckmann har ansatt to nye medarbeidere. Ingar Rø er ansatt som Supply Chain og innkjøpsleder Linda Rorgemoen er ansatt som ny sales and Marketing Director.

Linda Rorgemoen og Ingar Rø.
Linda Rorgemoen og Ingar Rø.

Ingar Rø kommer fra detaljhandel mot betongentreprenører og har bakgrunn fra solcelle-, olje- og elektronikkbransjen. Fokuset i tidligere stillinger har vært innkjøp, logistikk og prosesser rundt dette.

Linda Rorgemoen har mange års erfaring innen salgsledelse i byggebransjen. Hun har tidligere jobbet i selskaper som Moelven Wood AS og Inwido Norway AS.

– Jeg ser frem til å ta tak i oppgaven som ny salgsleder og bli bedre kjent med denne delen av bransjen. «Fagdagen 2017» blir første bransjesamling hvor jeg deltar. Det blir spennende å treffe mange nye ansikter, sier Rorgemoen.

Nøkkelord

Bilder

Linda Rorgemoen og Ingar Rø.
Linda Rorgemoen og Ingar Rø.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom