Medietilsynet

Nye lederstillinger i Medietilsynet

Del

Som følge av et pågående utviklingsarbeid endrer Medietilsynet organisering og lederstruktur. Nå lyser tilsynet ut to nye lederstillinger.

Nygata 4 i Fredrikstad
Nygata 4 i Fredrikstad

– Utlysningene kommer som en konsekvens av et pågående arbeid med strategi- og organisasjonsutvikling i Medietilsynet, sier direktør Mari Velsand.

– Medietilsynet ønsker å styrke arbeidet med analyse og innsikt på medieområdet, og å bli mer synlig og utadrettet i vår virksomhet. Det får konsekvenser både for prioritering og organisering framover, sier Velsand.

Ny organisasjonsstruktur i Medietilsynet

Medietilsynets nye organisasjon får tre avdelinger: Avdeling for kommunikasjon/rådgivning/analyse, juridisk og regulatorisk avdeling og avdeling for fellestjenester. Kristine Meek, nåværende leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge, er nylig ansatt i nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse. Hun tiltrer i april. Medietilsynet lyser nå ut de lederstillingene for de to andre avdelingene.

– Dette er spennende lederstillinger, og de som ansettes får sentrale roller i å bidra til å videreutvikle Medietilsynet som en viktig samfunnsaktør i en mediesektor i rask endring, sier Mari Velsand.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nygata 4 i Fredrikstad
Nygata 4 i Fredrikstad
Last ned bilde

Lenker

Om Medietilsynet

Medietilsynet
Medietilsynet
Nygata 4
1607 Fredrikstad

69 30 12 00http://www.medietilsynet.no

Medietilsynet skal bidra til å realisere statens mediepolitiske mål. Våre hovedoppgaver er å fremme demokrati og ytringsfrihet gjennom mediemangfold og kritisk medieforståelse. Vi veileder om barn og unges bruk av digitale medier, setter aldersgrenser for kinofilm, forvalter støtteordninger, behandler søknader om og fordeler pressestøtte og fører tilsyn med kringkasting. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet.

Følg saker fra Medietilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Medietilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Medietilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom