Sector Alarm

Nye ansikter i ledergruppen hos Sector Alarm

Del

Denne måneden ble det kjent at Administrerende Direktør Kim Grove-Knutsen i Sector Alarm Norge får to nye medlemmer i ledergruppen. Gøril Wahl-Olsen Tvedt (42), overtar som Økonomidirektør og Torstein Grundt (31), rykker opp og inntar posisjonen som Salgsdirektør i Norge.

-Det var svært mange kvalifiserte og dyktige kandidater til begge stillingene. Vi er stolt over at det er så mange som ønsker å bidra på vår spennende reise fremover, sier Administrerende Direktør Kim Grove-Knutsen. -Vi tar dette som nok en bekreftelse på at vi er et attraktivt selskap som veldig mange ønsker å jobbe for. Blant de mange dyktige søkerne valgte vi oss en intern salgsdirektør med mange års erfaring fra Sector Alarm og en ekstern økonomidirektør med solid kunnskap om tilsvarende forretningsmodell. En super miks som jeg er overbevist om at vil styrke oss.  

Vi er Norgesmestere på feltsalg

Etter fem år som Regional Salgssjef er Bærumsgutten Torstein Grundt klar for større utfordringer. -Jeg gleder meg stort til å gyve løs på jobben. Vi skal bygge videre på det gode arbeidet som er gjort gjennom mange år. Sector Alarm har hatt en eventyrlig utvikling noe som blant annet skyldes vår gode salgskultur. Disse verdien skal vi ta med oss og videreutvikle slik at Sector Alarm også i årene som kommer vil være norgesmestere på feltsalg, sier Torstein Grundt

Trives med sterk kultur og høyt tempo

Selskapets nye Økonomidirektør er Gøril Wahl-Olsen Tvedt. Hun kommer fra Get og begynner i Sector Alarm 01.12. Ferdig utdannet fra NHH i Bergen ventet jobb i Arthur Andersen og senere Ernst & Young før ferden gikk videre til Telia. De tre siste årene har Gøril, som opprinnelig er fra Rørvik i Trøndelag, jobbet som Group Chief Accountant i Get. - Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Sector Alarm og tror at jeg vil trives veldig godt i et selskap med god forretningsmodell, sterk kultur og høyt tempo. Et ekstra pluss er det jo også at det er norskeid, sier Gøril Wahl-Olsen Tvedt.

Mini CV

Torstein Grundt (31)

DS-selger for Hafslund Sikkerhet

Telefon/Stand/Messe-selger i DRS

Salgscoach/Teamleder/Salgssjef i DRS

Regional Salgssjef/NK i Sector Alarm

Bachelor i «Økonomi og administrasjon med spesialisering i internasjonal business» fra BI og European Business School i Tyskland.

Røykdykker og Brann og havari-instruktør i Marinen (Sertifisert røykdykker)

Mini CV

Gøril Wahl-Olsen Tvedt

Siviløkonom og Statsautorisert revisor fra NHH

Group Chief Accountant, Get

Head of Economy, Telia Sonera

Manager, Ernst & Young

Kontakter

Bilder

Gøril Wahl-Olsen Tvedt begynner 1. desember som ny Økonomidirektør i Sector Alarm.
Gøril Wahl-Olsen Tvedt begynner 1. desember som ny Økonomidirektør i Sector Alarm.
Last ned bilde
Torstein Grundt  har begynt som Salgsdirektør i Sector Alarm i Norge.
Torstein Grundt har begynt som Salgsdirektør i Sector Alarm i Norge.
Last ned bilde

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 520.000 kunder og over 1.750 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania og Frankrike. I Norge har selskapet 175.000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Følg saker fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sector Alarm

Sector Alarm inngår byråavtale med Starcom i Norge28.11.2018 10:04Pressemelding

Etter en omfattende mediebyråpitch velger Sector Alarm Starcom som partner i Norge. Samarbeidet omfatter hele tjenestespekteret innenfor mediebyråtjenesten. Siden etableringen i 1995 har Sector Alarm blitt det nest største alarmselskapet i Europa, med mer enn 500 000 kunder og over 1 700 ansatte. Samarbeidet inkluderer markedene i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Gjennom Publicis-byråene Starcom og Zenith.

Bruk nattmatvett i julebordstiden13.11.2018 07:00Pressemelding

Vi er på vei inn i julebordsesongen - med tradisjonsrike julebord med kollegaer og gode venner som ofte varer langt ut i de sene nattetimer. Erfaringer fra tidligere år viser at stadig flere avslutter en sen julebordnatt med nattmat. Favoritten er en pizza som "bare" skal varmes 10 minutter i ovnen. Disse 10 minuttene er det mange som benytter til en velfortjent «strekk» på sofaen. En strekk som i mange tilfeller varer helt til brannalarmen går.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom