Nye Veier

Ny utbyggingssjef i Nye Veier

Del

Vidar Stormark (47) er ansatt som utbyggingssjef for Nye Veiers E39-prosjekt Mandal øst – Mandal by. Prosjektet han er blitt utbyggingssjef for har en kontraktsum på 1,5 mrd kroner eks mva.

Stormark kommer fra jobben som prosjektsjef i Consto sør lokalisert i Rogaland. Consto med hovedsete i Tromsø var i 2017 rangert som Norges sjuende største entreprenørfirma. Han har også 18 års virke i kristiansandsfirmaet Kruse Smith som prosjekt- og avdelingsleder.

­ - Jeg har fulgt med Nye Veier siden selskapet ble startet, og kjent på interessen for å teste ut rollen på byggherresiden. Å bli en del av et relativt nystartet firma trigget meg, sier Vidar Stormark som er født og oppvokst i Vennesla.

Prosjektdirektør for utbyggingsområde E39, Asbjørn Heieraas er fornøyd med å ha fått permanent besatt den sentrale stillingen.

- Vi er glad for å få Stormark med på laget. Det er en sentral rolle som bekles av en person med solid erfaring fra entreprenørbransjen, sier Heieraas.

Vidar Stormark tiltrer jobben like over ferien.

Kontrakten Mandal øst – Mandal by består av sju kilometer ny firefelts E39 med fartsgrense 110 km/t, pluss sju kilometer med ny tilkomstvei til Mandal med fartsgrense 90 km/t. Kontraktsum er 1,5 mrd kroner, eks mva. Anleggsstart er årsskiftet 2019/-20, og skal stå ferdig sommeren 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Vidar Stormark, telefon: 91103698

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier
Vi skal planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde trafikksikre hovedveier.

Disse binder landet vårt sammen og knytter Norge til hovedveier i utlandet.

Nye Veier er et heleid statlig aksjeselskap under Samferdselsdepartementet.

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

Nye Veier har satt målene for den nye motorveibrua over Mjøsa20.6.2019 15:14:33 CESTPressemelding

Nye Veier har offentliggjort konkurransen om utbyggingen av firefelts motorvei fra Moelv til Roterud, inkludert bygging av ny bru over Mjøsa. Oppdraget har en anslått verdi på ca. 2,5 milliarder kroner (ekskl. mva.), der den nye motorveibrua utgjør en stor andel. Den entreprenøren som klarer å minimere klimagassutslippene ved bygging mest, treffer godt på ett av de viktige målene for bruprosjektet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom