Amedia

Ny toppleder i Vestby Avis

Del

Kristin Wilhelmsen Hansen, 38 år, er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Vestby Avis. Hun begynner i stillingen 1. september i år.

Kristin Wilhelmsen Hansen
Kristin Wilhelmsen Hansen

Hun har lang fartstid i Amedia. Lofot-Tidende, Halden Dagblad, Smaalenenes Avis er aviser hun har jobbet i. Den siste tiden har hun vært nettansvarlig i Sarpsborg Arbeiderblad. 

Hun overtar stillingen etter Mattias Mellquist, som er ansatt som leder i Akershus Amtstidende. 

– Jeg gleder meg. Jeg ser på Vestby som et spennende område. Jeg tenker det blir moro å jobbe i en avis som går så bra, og som er gode digitalt, på tross at det ikke er så mange årsverk, sier hun. 

Wilhelmsen Hansen arbeider i dag som nettansvarlig i Sarpsborg Arbeiderblad, hvor hun også fungerer som nyhetsleder. 

Regiondirektør Petter Christian Saugstad er godt fornøyd med valget av Kristin Wilhelmsen Hansen som avisens nye redaktør. 

Saugstad begrunner valget med Wilhelmsen Hansens brede erfaring.

Bilder

Kristin Wilhelmsen Hansen
Kristin Wilhelmsen Hansen
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom