Verisure

Ny teknologi gir tryggere jobb

Del

Verisure Securitas Direct lanserer nå nyheter som vil gjøre det tryggere for ansatte og kunder i forretninger og bedrifter. Nytt utstyr både varsler, ser hva som skjer, og gjør at man også kan snakke direkte med både raneren og offeret.

– Med ny teknologi vil vi gjøre livet tryggere for folk på jobb, sier Thomas Haga, prosjektleder i Verisure. I tillegg til å sikre mot innbrudd og brann vil de nye alarmpakkene fra Verisure bestå av flere nyheter. En tale-og lytteenhet vil sammen med kameradetektorer gjøre at uønskede gjester både blir sett og snakket til når alarmen går.

Umiddelbar respons
For å sikre de ansatte mot ran og overfall introduseres også en «panikknapp», som i kombinasjon med tale- og lytteenhet gjør at alarmoperatøren kan lytte inn i lokalet for å forstå situasjonen. Dette gir livsviktig informasjon for vekter og nødetater som skal rykke ut til stedet. – Den nye teknologien gir oss en unik tjeneste ved at man oppnår umiddelbar respons og tilstedeværelse fra alarmsentralen mens man venter på utrykningen. Dette bidrar til større trygghet for folk på jobb, sier Thomas Haga.

Verisure er Norges ledende leverandør av alarmer og har sikret bedrifter i 25 år. Med nye teknologiske løsninger skal det satses mer mot små og mellomstore bedrifter. – Vi har et helt konsept for sikkerhet og smarte innstillinger tilpasset næringslivet hvor man styrer alt med en app på mobilen. Nå kan man styre både hjemmet og bedriften med samme app, avslutter Haga.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Verisure

Verisure
Verisure
Drammensveien


http://www.verisure.no

Verisure AS (Securitas Direct) er Norges største alarmselskap. Det er også Europas ledende leverandør av profesjonelt overvåket brann- og innbruddsalarm, med aksjonering hvis noe skulle skje. Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden, og hver dag bruker over 2 millioner kunder vår teknologi i 14 land i Europa og Latin Amerika. Selskapet har 9000 ansatte og partnere. Siden vi startet med alarm i Norge i 1991 har vi hatt en meget positiv utvikling og tilbyr alarmer til boliger og bedrifter over hele landet. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. Gjennom bl.a. kamera og tale-og lyttefunksjon kan alarmsentralen raskt sette inn riktig tiltak uansett om det gjelder innbrudd, brann eller ulykke. Vi leverer hele verdikjeden - fra produktutvikling og design til salg, installasjon, service, vedlikehold og utrykning. Takket være fokus på høy kvalitet har vi de mest fornøyde kundene i bransjen (Norsk Kundebarometer 2016). Med Verisure får du mye mer enn en standard bolig- og brannalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen via app, uansett hvor du er.

 

Følg saker fra Verisure

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Verisure på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Verisure

Snart vinterferie: - Folk burde bekymre seg mer for innbrudd!17.2.2017 06:00Pressemelding

I en representativ undersøkelse svarer hele 79 prosent at de er helt eller delvis ubekymret for innbrudd i egen bolig. – Når samme undersøkelse også viser at en av fire sier de kjenner noen som har opplevd innbrudd, burde folk bekymre seg mer, advarer Peter Batta i Huseiernes Landsforbund. – Ved å følge enkle råd kan man redusere risikoen for å komme hjem fra vinterferie til endevendt hus, sier Batta.