Parat

Ny tariffavtale for kabinansatte i Norwegian

Del

Norwegians kabinselskaper og Norwegian Kabinforening har signert en ny toårig tariffavtale for Norge og Danmark.

Norwegians kabinselskaper, Norwegian Kabinforening (NK) og Parat har de siste ukene forhandlet om ny tariffavtale for de kabinansatte i Norge og Danmark. Partene har nå signert en ny avtale som vil gjelde for to år. Den tidligere avtalen utløp først 31. mars 2016, men partene har vært enige om å få på plass en ny avtale i god tid før fristen.

De kabinansatte har fått en avtale med moderat lønnsvekst, og ikke minst en stillingsgaranti som garanterer for et antall ansatte innenfor tariffområdet. Samtidig har kabinforeningen bidratt med mer fleksibilitet når det gjelder arbeidstid og en endring i forsikringsordningen som reduserer selskapets kostnader og fordelsbeskatningen for den enkelte medarbeider.

– Vi har forhandlet i en konstruktiv og positiv tone, og med et felles mål om en avtale som både ivaretar våre medlemmer og Norwegian som selskap. Avtalen som nå er signert gir oss trygge rammer og en sikker vei videre, sier leder i Norwegian Kabinforening, Marit Lindén.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos berømmer forhandlingspartene og viljen til å bli enige. Han sier det gir gode resultater når selskapets ledelse og de tillitsvalgte kan sette seg ved forhandlingsbordet for å finne felles løsninger.

Kontaktpersoner:

Norwegian: Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Parat: Trygve Bergsland, tlf. 905 85 639

Nøkkelord

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

21 01 36 00http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom