Standard Norge

Ny standard for kvalitet i eldreomsorgen

Del

14.-16. mars 2017 møtes et tyvetalls eksperter på helse- og omsorgstjenester fra hele Europa i Oslo. Anledningen for møtet er arbeidet med en felles europeisk standard for krav til kvalitet i eldreomsorgen. Når standarden kommer, vil den også bli Norsk Standard.

Hvorfor trenger vi en standard for kvalitet i eldreomsorgen?
I Norge har vi som mål at hver enkelt innbygger skal motta helse- og omsorgstjenester som i størst mulig grad er tilpasset individuelle behov. Med utgangspunkt i det friske i hver enkelt person, er det brukerens funksjon, behov og ressurser som skal stå i sentrum. Standarden som nå utvikles, skal sørge for at enkeltindividet ivaretas.

Helsestasjon for eldre på Grünerløkka
Som en del av det europeiske møtet blir det torsdag 16. mars kl. 1300 et studiebesøk på Helsestasjon for eldre på Grünerløkka, et tilbud der eldre brukerne får praktiske råd og veiledning både når det gjelder egen helse, bosituasjon og praktiske- og teknologiske hjelpemidler. Presse som ønsker å delta her, kan ta kontakt med kommunikasjonssjef Marit Sæter i Standard Norge.

Les mer om helsestasjon for eldre.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Standard Norge

Standard Norge
Standard Norge
Mustads vei 1
0283 Oslo

+47 67 83 86 00http://www.standard.no
Standard Norge er en medlemsorganisasjon som fastsetter og utgir Norsk Standard. Organisasjonen er det norske medlemmet i den internasjonale standardiseringsorganisasjonen ISO og den europeiske standardiseringsorganisasjonen CEN.

Følg saker fra Standard Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Standard Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Standard Norge

Velkommen til lansering av verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø!5.4.2018 14:16Pressemelding

Ansatte og arbeidsgiver deler et felles mål: Ingen skal bli skadet eller syk av jobben. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgivere jobber systematisk med helse, miljø og sikkerhet i samarbeid med sine ansatte. Den nye internasjonale standarden for arbeidsmiljø kan bidra til et trygt og sunt arbeidsmiljø gjennom systematisk forebygging og kontinuerlig forbedring av HMS-innsatsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom