NRK

Ny sportssjef i NRK

Del

Egil Sundvor blir ny sportsredaktør i NRK.

Egil Sundvor blir redaktør for NRK Sport.
Egil Sundvor blir redaktør for NRK Sport.

- Dette er stort på alle mulige måter. Jeg gleder meg til å bli en del av Sporten og den fagligheten som er her. Ambisjonen er å kle den digitale ledertrøya ordentlig på NRK Sport, slik at vi også i framtiden klarer å samle det sportsinteresserte Norge der de er, når de vil. Det skal vi lykkes med gjennom kontinuerlig utvikling av oss selv og våre prosjekter, sier Sundvor. 

Sundvor kommer fra en stilling i NRKs Strategidivisjon der han har jobbet med endring, innovasjon og ledelse. Han har journalistisk bakgrunn og har tidligere blant annet vært redaksjonssjef i Dokumentar og samfunn i NRK i fem år og redaksjonssjef for sportsnyheter. Han har også jobbet med PFU-saker i Norsk presseforbund.

- Jeg er veldig fornøyd med at Egil Sundvor har takket ja til å bli NRKs nye sportsredaktør. Han har solid erfaring som redaksjonell leder og hans kompetanse fra arbeidet med strategi og innovasjon vil være til stor nytte både for NRK Sport og for resten av divisjonen, sier Marienlystdirektør Vibeke Furst Haugen.

- Sundvor kjenner mulighetene og utfordringene i avdelingen og er godt skodd for å utvikle NRK Sport videre.

Stillingen som redaktør for NRK Sport var lyst ut både internt og eksternt, og hadde 15 søkere. Sundvor har fungert i stillingen etter at Rune Haug sluttet i april. Haug hadde da vært sportsredaktør i åtte år. 

Kontakter

Vibeke Furst Haugen: 92600837
Egil Sundvor: 97586523

Bilder

Egil Sundvor blir redaktør for NRK Sport.
Egil Sundvor blir redaktør for NRK Sport.
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK byr på et bredt medietilbud med tre tv-kanaler, 16 radiokanaler og nettstedet NRK.no.

NRK er Norges største mediebedrift med avdelinger 56 steder rundt om i Norge. Som offentlig eid kringkastingsselskap har NRK i oppgave å lage et bredt og vidt medietilbud for alle som bor i Norge tuftet på norsk språk og kultur.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom