ŠKODA

Ny sportslig utgave av ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Del

Med den nye ŠKODA KAROQ SPORTLINE presenterer ŠKODA en ny og mer sportslig utgave av den kompakte KAROQ SUV-en på Paris Motor Show 2018 i oktober. For å leve opp til navnet sitt, tilbys ŠKODA KAROQ SPORTLINE med den kraftigste 190 hk bensinmotoren i serien.

› 2.0 TSI med 190 hk: den kraftigste bensinmotoren i serien

› Sportsstøtfangere, 18-tommers lettmetallfelger og sportsseter som standard

› Verdenspremiere på Paris Motor Show 2018

ŠKODA KAROQ ble introdusert i 2017, og er det andre tillegget til ŠKODAs SUV-sortiment og viderefører merkets designspråk inn i kompakt SUV-segmentet. Den kompakte SUV-en har innovativ teknologi som digitalt instrumentpanel og trådløs lading for mobile enheter. Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, setter ŠKODA KAROQ standarden i sin klasse. Infotainmentsystemet har blant annet ŠKODA Connect-onlinetjenester med online infotainment og proaktive tjenester som automatisk nødanrop. KAROQ er en ekte ŠKODA og har utnyttet det kompakte interiøret slik at man får god plass til opptil fem passasjerer og bagasje.

Fire motorer og firehjulsdrift (ekstrautstyr)

Det er fire effektive motorer å velge mellom. 2.0 TSI-bensinmotoren med 190 hk tilbys av ŠKODA utelukkende for KAROQ SPORTLINE. Den kraftigere av de to 2.0 TDI-dieselmotorene produserer også 190 hk. I kombinasjon med denne drivlinjen leverer den kompakte SUV-en kraft på veien med en 7-trinns DSG girkasse og firehjulsdrift. Den forhjulsdrevne 2.0 TDI med 150 hk leveres som standard med en manuell 6-trinns girkasse. Firehjulstrekk, kombinert med 7-trinns DSG, er tilgjengelig som ekstrautstyr for denne modellen. For 1.5 TSI-bensinmotoren på 150 hk med forhjulsdrift, tilbyr ŠKODA også 7-trinns DSG som et alternativ, også i kombinasjon med firehjulsdrift.

Sportslig design både på utsiden og innsiden

Dynamikken i ŠKODA KAROQ SPORTLINE er tydelig ved første øyekast. Sportsstøtfangere og eksklusive sorte 18-tommers Mytikas-lettmetallfelger gir et sportslig utseende, og 19-tommers sortpolerte Vega-lettmetallfelger er tilgjengelig som ekstrautstyr. Frontskjermene har SPORTLINE-logo, og karosserifargen, den sorte grillen, de sotede vinduene, og den sorte takrelingen setter prikken over i-en på modellens elegante eksteriør.

Interiøret har iøynefallende sorte sportsseter med kontrastsømmer i sølv. Setene er trukket med revolusjonerende trelags luftgjennomtrengelig Thermoflux-stoff, som gir ekstra komfort for passasjerer, spesielt om sommeren. Multifunksjonssportsrattet er dekket med perforert sort skinn med sølvsømmer. Pedaler med elementer av rustfritt stål, sort taktrekk, sorte taksøyler og en LED-pakke med kupébelysning gjør det sportslige interiøret komplett.

Digitalt instrumentpanel (ekstrautstyr)

KAROQ SPORTLINE kan leveres med digitalt instrumentpanel som ekstrautstyr. Her kan man velge et eget skjermvalg spesielt designet for SPORTLINE, som lar deg vise både turteller og aktuell hastighet i midten. Takket være en LTE-modul og Wi-Fi-sone er passasjerer i ŠKODA KAROQ alltid på nett. Kjøredynamikken kan konfigureres via valg av kjøremodus, og den elektroniske stabilitetskontrollen (ESC) drar nytte av en totrinns konfigurasjon.

KAROQ SPORTLINE er en typisk ŠKODA og har også mange Simply Clever-funksjoner og -oppbevaringsløsninger. Den elektriske bakluken med Tip to Close-funksjon (ekstrautstyr) åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp eller ved å trekke forsiktig i den åpne luken. Etter ønske kan den virtuelle pedalen under den bakre støtfangeren brukes til å åpne den femte døren med en enkel fotbevegelse.

ŠKODA tilbyr et praktisk bagasjeromstrekk eller fleksibelt gulv til bagasjerommet. Hverdagskjøringen blir enklere med oppbevaringsnett på forsetene og midtkonsollen, rom for småpenger og parkeringsbilletter på førersiden og en holder for multimedieenheter.

Kontakter

Bilder

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no/

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg saker fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ŠKODA

ŠKODA KODIAQ RS – den første SUVen i RS-familien5.10.2018 09:39Pressemelding

Den sportslige og topp-utstyrte KODIAQ RS med debut på bilmessen i Paris Første ŠKODA SUV i RS-familien Den første ŠKODA SUV som kommer med full-LED frontlykter, og digitalt dashbord som standard Tilvalgsfargen Race Blue tilgjengelig for første gang på en ŠKODA SUV Inspirerende motorlyd takket være Dynamic Sound Boost Alcantara-detaljer i setene og i dørene Den mest sportslige utgaven av KODIAQ-familien tilbyr mye plass og praktiske løsninger KODIAQ RS med ny banerekord for en syvseters SUV rundt Nürburgrings Nordschleife Tidligere har ŠKODA avslørt flere detaljer om den nye ŠKODA KODIAQ RS, nå har den fått sin premiere på bilmessen i Paris. I en serie av bildedryss og noen eksklusive videoklipp har ŠKODA gitt noen smakebiter på hva man kan forvente av den første SUVen i ŠKODAs RS-familie – blant annet den kraftigste dieselmotoren som ŠKODA noen gang har laget, LED-frontlykter, digitalt dashbord, og den nye Dynamic Sound Boost-funksjonen som tilføyer en dynamisk karakter med en fyldig

ŠKODA på Paris Motor Show 2018: Sportslig, fremtidsrettet og digital2.10.2018 08:48Pressemelding

På bilmessen i Paris lar ŠKODA de besøkende ta del i en digital fremtid på merkets stand i paviljong 4 ŠKODA VISION RS kombinerer sportslighet og teknologi ŠKODA KODIAQ RS er den først SUVen i ŠKODA RS-familien SPORTLINE og SCOUT er nye modellvarianter tilgjengelig på ŠKODA KAROQ ŠKODA OCTAVIA G-TEC med mer krefter og lenger rekkevidde med CNG-drivlinje ŠKODA AUTO streamer pressekonferansen direkte 2. oktober fra kl 13:00 På bilmessen i Paris presentes ŠKODA ikke bare som både sporty og fremtidsrettet, men også som en tilbyder av fremtidige mobilitetsløsninger. De inviterer de besøkende til en helt spesiell digital opplevelse fra 2. til 14. oktober. Her kan du blant annet ta del i en fiktiv dag som en avtar, og oppleve fremtidens skreddersydde, digitale mobilitetstjenester. Med VISION RS-konseptstudiet, tilbyr ŠKODA en sniktitt inn i fremtiden til den sportslige RS-familien. En familie som nå har inkludert sin første SUV – KODIAQ RS. Modellvariantene SCOUT og SPORTLINE blir nå tilgjeng

ŠKODA viser designvideo og interiørskisser av VISION RS6.9.2018 15:30Pressemelding

Interiøret i ŠKODA VISION RS kombinerer sportslighet og bærekraft Videoklippet gir et glimt av interiørdesignet på konseptbilen Det sportslige, kompaktbil-studiet har sin verdenspremiere på bilutstillingen i Paris oktober 2018 ŠKODA VISION RS gir et frempek på ŠKODAs kommende RS-modeller. Designskissene gir et førsteinntrykk av konseptbilens interiør, før sløret løftes av på Paris Motor Show i oktober. I tillegg viser de en eksklusiv video med en sniktitt på det innovative interiøret. Videoklippet inviterer publikum inn i studioet i den tsjekkiske hovedstaden, ikke langt fra presidentpalasset, Karlsbroen, det Dansende Hus, og Žofín Palace. Det første designet for fremtidens ŠKODAs RS-modeller blir ikke bare tegnet i designstudioet i Česana / Mladá Boleslav, men også i det inspirerende miljøet og atmosfæren i en av Prahas art noveau-bygninger på Masarykovo nábřeží. I det eksklusive klippet ser du en ŠKODA-designer som med stødig hånd skisserer et sportslig, men også romslig interiør, me

ŠKODA VISION RS avslører designspråket for neste RS-generasjon og fremtidens kompaktbil30.8.2018 11:38Pressemelding

› Designskisser gir et førsteinntrykk av konseptbilen som skal vises på Paris Motor Show 2018 › Video som gir et eksklusivt innblikk i hvordan ŠKODA VISION RS tar form › Sportslig kompaktmodell som bygger på ŠKODAs 117 år lange motorsporthistorie Mladá Boleslav, 30 August 2018 – Med debuten av ŠKODA VISION RS-konseptet på Paris Motor Show 2018, gir ŠKODA et hint til en fremtidig konseptbil, samt at de viser i hvilken retning designsrpåket går for deres fremtidige RS-modeller. Før verdenspremieren i oktober viser ŠKODA frem sine egne skisser for å gi et førsteinntrykk av den dynamiske konseptbilen. I tillegg gir de ut en video som viser hvordan ŠKODA VISION RS tar form i designavdelingen, ledet an av designsjef Oliver Stefani. Selv de noe røffe skissene avslører at en nøkkelfaktor for denne bilen er aerodynamikk. Fronten er presist definert, og med de smale frontlyktene fremstår den som veldig dynamisk. Bakenden domineres av en kraftig støtfanger og en aerodynamisk utformet takspoiler.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom