ŠKODA

Ny sportslig utgave av ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Del

Med den nye ŠKODA KAROQ SPORTLINE presenterer ŠKODA en ny og mer sportslig utgave av den kompakte KAROQ SUV-en på Paris Motor Show 2018 i oktober. For å leve opp til navnet sitt, tilbys ŠKODA KAROQ SPORTLINE med den kraftigste 190 hk bensinmotoren i serien.

› 2.0 TSI med 190 hk: den kraftigste bensinmotoren i serien

› Sportsstøtfangere, 18-tommers lettmetallfelger og sportsseter som standard

› Verdenspremiere på Paris Motor Show 2018

ŠKODA KAROQ ble introdusert i 2017, og er det andre tillegget til ŠKODAs SUV-sortiment og viderefører merkets designspråk inn i kompakt SUV-segmentet. Den kompakte SUV-en har innovativ teknologi som digitalt instrumentpanel og trådløs lading for mobile enheter. Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, setter ŠKODA KAROQ standarden i sin klasse. Infotainmentsystemet har blant annet ŠKODA Connect-onlinetjenester med online infotainment og proaktive tjenester som automatisk nødanrop. KAROQ er en ekte ŠKODA og har utnyttet det kompakte interiøret slik at man får god plass til opptil fem passasjerer og bagasje.

Fire motorer og firehjulsdrift (ekstrautstyr)

Det er fire effektive motorer å velge mellom. 2.0 TSI-bensinmotoren med 190 hk tilbys av ŠKODA utelukkende for KAROQ SPORTLINE. Den kraftigere av de to 2.0 TDI-dieselmotorene produserer også 190 hk. I kombinasjon med denne drivlinjen leverer den kompakte SUV-en kraft på veien med en 7-trinns DSG girkasse og firehjulsdrift. Den forhjulsdrevne 2.0 TDI med 150 hk leveres som standard med en manuell 6-trinns girkasse. Firehjulstrekk, kombinert med 7-trinns DSG, er tilgjengelig som ekstrautstyr for denne modellen. For 1.5 TSI-bensinmotoren på 150 hk med forhjulsdrift, tilbyr ŠKODA også 7-trinns DSG som et alternativ, også i kombinasjon med firehjulsdrift.

Sportslig design både på utsiden og innsiden

Dynamikken i ŠKODA KAROQ SPORTLINE er tydelig ved første øyekast. Sportsstøtfangere og eksklusive sorte 18-tommers Mytikas-lettmetallfelger gir et sportslig utseende, og 19-tommers sortpolerte Vega-lettmetallfelger er tilgjengelig som ekstrautstyr. Frontskjermene har SPORTLINE-logo, og karosserifargen, den sorte grillen, de sotede vinduene, og den sorte takrelingen setter prikken over i-en på modellens elegante eksteriør.

Interiøret har iøynefallende sorte sportsseter med kontrastsømmer i sølv. Setene er trukket med revolusjonerende trelags luftgjennomtrengelig Thermoflux-stoff, som gir ekstra komfort for passasjerer, spesielt om sommeren. Multifunksjonssportsrattet er dekket med perforert sort skinn med sølvsømmer. Pedaler med elementer av rustfritt stål, sort taktrekk, sorte taksøyler og en LED-pakke med kupébelysning gjør det sportslige interiøret komplett.

Digitalt instrumentpanel (ekstrautstyr)

KAROQ SPORTLINE kan leveres med digitalt instrumentpanel som ekstrautstyr. Her kan man velge et eget skjermvalg spesielt designet for SPORTLINE, som lar deg vise både turteller og aktuell hastighet i midten. Takket være en LTE-modul og Wi-Fi-sone er passasjerer i ŠKODA KAROQ alltid på nett. Kjøredynamikken kan konfigureres via valg av kjøremodus, og den elektroniske stabilitetskontrollen (ESC) drar nytte av en totrinns konfigurasjon.

KAROQ SPORTLINE er en typisk ŠKODA og har også mange Simply Clever-funksjoner og -oppbevaringsløsninger. Den elektriske bakluken med Tip to Close-funksjon (ekstrautstyr) åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp eller ved å trekke forsiktig i den åpne luken. Etter ønske kan den virtuelle pedalen under den bakre støtfangeren brukes til å åpne den femte døren med en enkel fotbevegelse.

ŠKODA tilbyr et praktisk bagasjeromstrekk eller fleksibelt gulv til bagasjerommet. Hverdagskjøringen blir enklere med oppbevaringsnett på forsetene og midtkonsollen, rom for småpenger og parkeringsbilletter på førersiden og en holder for multimedieenheter.

Kontakter

Bilder

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no/

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg saker fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ŠKODA

Direktesending av verdenspremieren på ŠKODA SCALA4.12.2018 15:19Pressemelding

ŠKODA har verdenspremiere på sin nye kompaktmodell, SCALA, i Tel Aviv 6. desember Verdenspremieren streames direkte på ŠKODA Storyboard, YouTube, Twitter og Facebook klokka 18.30 På torsdag viser ŠKODA frem den nye kompaktmodellen, ŠKODA SCALA, for første gang i Tel Aviv i Israel. For alle som ikke er tilstede på verdenspremieren, så sender ŠKODA direkte fra avdukingen, både på ŠKODA Storyboard, YouTube, Twitter og Facebook. Direktesendingen varer i omlag 45 minutter og starter kl 18.30 norsk tid. Det blir også anledning for media til å dele direktesendingen på egne kanaler via en innebygd kode. Dato: torsdag, 6 desember klokken 18:30 ŠKODA Storyboard: http://www.skoda-storyboard.com YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xTqXrrZ9rlU Twitter: https://twitter.com/skodaautonews Facebook: https://www.facebook.com/skoda/ Innebygd kode: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xTqXrrZ9rlU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscop

ŠKODA SCALA med nytt interiør-konsept8.11.2018 13:47Pressemelding

- Den nye kompaktmodellen implementerer designelementer fra VISION RS-konseptet - Moderne design møter rommelighet og klassens største bagasjerom - Digitalt instrumentpanel med klassens største skjermer - Seter og overflater i premium, Suedia-mikrofiber - ŠKODA SCALA får sin verdenspremiere i Tel Aviv 6. desember ŠKODA offentliggjør nå en skisse av sin kommende kompaktmodell, og gir med det et første glimt av interiøret i nye ŠKODA SCALA. Bilen blir den første ŠKODA-modellen som får det nye infotainment-systemet med frittstående skjerm sentrert i førerens synsfelt. Digitalt instrumentpanel er tilvalg, men leveres med klassens største skjerm. I tillegg til nye stoffvalg og premiummaterialer, kan ŠKODA SCALA også tilby god plass og et klasseledende bagasjerom på 467 liter. Det nye interiørkonseptet til ŠKODA følger designspråket man så i konseptbilen ŠKODA VISION RS. SCALA blir den første produksjonsmodellen som får dette interiøret. Det nye instrumentpanelet går sømløst sammen med det u

Teknologi, design og tilkoblingsmuligheter: Med ŠKODA SCALA har det tsjekkiske merket et nytt tilskudd i kompaktbilsegmentet26.10.2018 14:02Pressemelding

Bagasjerommet på ŠKODA SCALA er ett av de største i klassen I typisk ŠKODA-stil er det mye plass og fleksibilitet til tross for den kompakte størrelsen. Kraftige og effektive TSI- -motorer i tillegg til miljøvennlig naturgass (CNG), alle med turbo. Nye assistentsystemer bringer sikkerheten til et nytt nivå. Med ŠKODA Connect er det enkelt å koble sammen sjåfør, bil og omverdenen. Nytt særpreg, ny teknologi, nytt navn: Med ŠKODA SCALA utvider det tsjekkiske merket tilbudet i det populære segmentet for kompakte biler. Alle de nye modellene tilbyr et høyt aktivt og passivt sikkerhetsnivå, LED-hovedlykter og -baklykter, mye plass til bagasje og passasjerer, i tillegg til mange Simply Clever-funksjoner. Tre motorvarianter er tilgjengelig med 95,115 eller 150 hestekrefter. Denne 5-dørs-modellen kombinerer tiltalende design med en høy grad av funksjonalitet, og de nyeste tilkoblingsmulighetene. Med nye ŠKODA SCALA er det spennende designmønsteret fra VISION RS-studien, som imponerte på bilmes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom