Drabant Music

Ny singel ute fra Oslo Spektrum-aktuelle Jess Morgan

Del

Det britiske folk-talentet Jess Morgan har allerede sementert sin plass på folk/americana-scenen i Storbritannia, og nå er hun klar for Norge og Oslo Spektrum sammen med a-ha!

I 2016 slapp Jess Morgan albumet «Edison Gloriette» - en nydelig plate som hun spilte inn i en liten hytte i Bergen sammen med HP Gundersen og Daniel Birkeland. Jess er en utmerket historieforteller, og byr på musikk med både hjerte, sjel, lidenskap og velbehag. Musikken hennes har derfor - naturlig nok - dratt til seg oppmerksomhet fra BBC Radio 2, BBC 6 Music, Uncut, The Telegraph, The Guardian, R2 og Folk Rock UK - for å nevne noen.

I dag slipper hun sin nye singel «Aston Expressway Kiss Me Quick» og den kan du høre her!

9. og 10. februar varmer Jess Morgan opp for a-ha i hovedstadens storstue, Oslo Spektrum! 

Kontakter

Bilder

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Waldemar Thranes Gate 84 C
0175 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Et plateselskap for både kjente og nye talenter
Vi representerer Gåte, Oslo Ess, Savoy, Anja Garbarek, deLillos, Waaktaar & Zoe, Undr, Viktor Wilhelmsen, Raga Rockers, Frøder, The Modern Times, The Dogs, Inge Bremnes, Marcus Dale, daelen, Tommy Tokyo, CC Cowboys, Jess Morgan, Pine Lake, ORBO, Munroe / Knutsen, Casa Murilo, Magnus Berg, Lila, Knut Anders Sørum, Natasja Holmboe, Edeema, Michael Krohn, Beckstrøm Kvartett, Samuelsen og Zuma

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ny singel ute fra Marcus Dale16.2.2018 12:18Pressemelding

16 år gamle Marcus Dale har allerede imponert stort med debutsingelen sin «Lights» som nærmer seg en million avspillinger på Spotify, og som har fått hyppig radiospilling på NRJ - og flere store kanaler i utlandet. Nå følger han opp suksessen med sin nye singel «Galaxy». Hør den her! Det unge, norske, fremadstormende produsent-talentet flyttet fra Drammen til Malaga som 3-åring sammen med familien. Han låste seg nærmest inne på gutterommet da han som 13-åring forelsket seg i sitt første miksebord. Etter et par år med hard jobbing ble innsatsen belønnet ved at han i 2016 ble invitert til Berlin av Sony ATV for å jobbe sammen med flere dyktige låtskrivere, og da begynte ballen å rulle. På sin nye singel har han fått med seg den svært populære Youtuberen Ellen Aabol på vokal, som forøvrig nylig ble nominert til 'Årets Vlogger' i Gullsnutten.

Beckstrøm Kvartett er ute med nytt album16.2.2018 10:15Pressemelding

I dag slipper Beckstrøm Kvartett sitt nye album «Gjest i mitt liv». Hør den her! Lars Beckstrøm er antagelig mest kjent som bassist og låtskriver i deLillos, men han har også gitt ut flere albumer på egenhånd og sammen med Beckstrøm Kvartett. I 2008 kom den kritikerroste debuten «Døgenikt» med kvartetten, som landet en hit på NRKP1 sommeren 2008 med "Et Eksperiment". Og nå, ti år etter kommer oppfølgeren «Gjest i mitt liv». Det har tatt lang tid å lage den nye plata, mye fordi medlemmene i kvartetten har vært opptatt med andre musikalske prosjekter, men nå er de altså klare for ny utgivelse! Beckstrøm Kvartett opererer i mange musikalske landskap (pop, folk, rock, jazz) og de har laget en melodiøs plate med sterke, personlige og underfundige tekster. Kvartetten består av: Tov Ramstad (kontrabass, cello), Marius Stegegjerde-Kristiansen (elektriske gitarer, kor), Lars Beckstrøm (akustisk gitar, vokal) og Bjørn Einar Hanstveit (trommer, perkusjon).

Anja Garbarek er ute med ny singel16.2.2018 08:54Pressemelding

Anja Garbarek er en konstant utfordrer innen det musikalske kunst- og poputtrykket, der hun søker, skaper og komponerer nye visuelle, musikalske og teatralske uttrykk, som fremføres med en sjelden detaljrikdom både på scene og plate. Det er 13 år siden hennes siste album Briefly Shaking, og vi er glade for å melde at hun nå er i gang med et nytt album som har tittelen The Road Is Just A Surface. Platen kommer til høsten, men den første singelen «The Will To Walk» slippes allerede i dag! Den kan du høre her! «The Will To Walk» er produsert av Anja Garbarek og Kåre Chr. Vestrheim.

Ny singel ute fra Edeema9.2.2018 11:25Pressemelding

Produsentduoen Edeema består av Edwin van det Klift fra Oslo og Christopher Karlsen fra Hamar. Sammen har de laget musikk i mange år. Duoen har gitt oss flere tropiske hits med låtene "Fata Morgana", "This Is My Day" og "Paradise". Disse guttene står også bak flere høyt streamede remixer av blant annet Sophie Elises «Love Like That», Dagnys «Backbeat» og Lauren Aquilina sin «Echoes». Nå serverer de oss enda en låt med sitt særegne tropiske preg. "Ay ay ay, nå har kulda inntatt Norge for alvor, og vi vil derfor bringe frem noen gode sommervibber. På "Tell Your Friends" fikk vi med oss fantastisk flinke Caroline Teigen på vokal som virkelig har satt sitt touch på låta" forteller Edwin og Christopher. Hør "Tell Your Friends" her!

Ny låt fra Pine Lake & Shaun Bartlett9.2.2018 09:35Pressemelding

Nylig ga de ut låta «Too Much Light» sammen, og nå gir Pine Lake oss deres andre singel fra den kommende EPen. Også på deres ferske singel «Safe to Say» har bandet fått litt hjelp fra Bartlett, som selv har flere sterke soloalbum bak seg. Hør låten her! "«Safe to Say» er en rolig og groovy låt som handler om å forsvinne ut av verden for tidlig" forteller Martin Mydske Nilsen, vokalist i Pine Lake. I Pine Lake finner vi Øystein Skorstad på gitar, Brynjar Dambo på keys, Brikt Grendar på trommer, Jan Tore Brunstad på bass og Martin Mydske Nilsen på vokal. I april slipper de sin nye EP!

Ny singel ute fra Narum2.2.2018 08:12Pressemelding

Etter fire album og flere turnéer i løpet av 2009-2014 roet roots/visepoptrioen Narum det ned noen år. Nå har de tre søskene fra Toten heldigvis tatt turen tilbake i studio igjen, og i dag gir de oss deres nye singel «Spåra våres». Hør den her! Låta ”Spåra våres” er nok en komposisjon signert storebror Lars Christian, innspilt og produsert av Jon Anders hjemme i studioet på Eina og med Benediktes umiskjennelige vokal. I løpet av vinteren skal et helt album spilles inn sammen med de ”assosierte søsknene” Lewi Bergrud (bass, kor) og Håvar Gjestvang (trommer). Deretter planlegges noen utvalgte festivaler før det blir plateslipp og turné utpå høsten. Jon Anders, Benedikte og Lars Christian synes det er godt å være i gang igjen og setter pris på de forskjellige fasene av det å være et band: Skape ny musikk i studio. Ut på veien og presentere låtene for publikum. I konsertformatet blir låtene nærmest ”gjenfødt” og tar nye veier. De som i sin tid lånte øre til låter som ”Je veit et stelle”, ”

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom