Drabant Music

Ny singel ute fra Oslo Spektrum-aktuelle Jess Morgan

Del

Det britiske folk-talentet Jess Morgan har allerede sementert sin plass på folk/americana-scenen i Storbritannia, og nå er hun klar for Norge og Oslo Spektrum sammen med a-ha!

I 2016 slapp Jess Morgan albumet «Edison Gloriette» - en nydelig plate som hun spilte inn i en liten hytte i Bergen sammen med HP Gundersen og Daniel Birkeland. Jess er en utmerket historieforteller, og byr på musikk med både hjerte, sjel, lidenskap og velbehag. Musikken hennes har derfor - naturlig nok - dratt til seg oppmerksomhet fra BBC Radio 2, BBC 6 Music, Uncut, The Telegraph, The Guardian, R2 og Folk Rock UK - for å nevne noen.

I dag slipper hun sin nye singel «Aston Expressway Kiss Me Quick» og den kan du høre her!

9. og 10. februar varmer Jess Morgan opp for a-ha i hovedstadens storstue, Oslo Spektrum! 

Kontakter

Bilder

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Et plateselskap for både kjente og nye talenter
Vi representerer Gåte, Oslo Ess, Savoy, Anja Garbarek, deLillos, Waaktaar & Zoe, Undr, Viktor Wilhelmsen, Raga Rockers, Frøder, The Modern Times, The Dogs, Inge Bremnes, Marcus Dale, daelen, Tommy Tokyo, CC Cowboys, Jess Morgan, Pine Lake, ORBO, Munroe / Knutsen, Casa Murilo, Magnus Berg, Lila, Knut Anders Sørum, Natasja Holmboe, Edeema, Michael Krohn, Beckstrøm Kvartett, Samuelsen, Goneo, Ramón, Bodin og Zuma

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ny, fantastisk fengende singel fra deLillos10.8.2018 11:02Pressemelding

– Som alle andre tekster, kom «Plage» plutselig fra intet, forteller frontfigur i deLillos, Lars Lillo-Stenberg, om bandets nye singel som du kan høre her! Etter at de i fjor sanket inn femmer etter femmer for for sitt syttende studioalbum, La oss bli fri for all nostalgi, er ett av landets aller mest elskede norske band gjennom tidende aktuell med ny musikk igjen i dag. På "Plage" beviser de at de selv etter over 30 år som band makter å skape frisk og enormt fengende musikk. Bakgrunnen for låta, sier Lillo-Stenberg, er erfaringer fra ulike mennesker han har kjent. – De har svirret i hodet mitt; folk som sliter med en barndom der de har blitt kritisert, og senere båret det med seg videre i livet som en byrde. Jeg tror det gjelder mange, og det er ofte sikkert veldig overraskende for en forelder og skjønne at dette har skjedd, sier han. Da han skrev "Plage", var det fordi han fikk en trang til å skrive en tekst som, i beste fall, kan virke medfølende og frigjørende. – Altså at når noe i

Anja Garbarek slipper spektakulær ny singel10.8.2018 09:39Pressemelding

31. august skjer det noe som ikke har skjedd på 13 år. Da kommer Anja Garbarek sitt nye konseptalbum The Road Is Just A Surface - en plate som river ned forhenget til drømmenes verden. Som byr på det vakre og det vemodige, det melodiske og det makabre. Sist Garbarek slapp et album var i 2005 med Briefly Shaking. Men allerede i dag kommer en ny forrett fra albumet, som følger opp "The Will to Walk" fra tidligere i år. Det Garbarek byr på med "The Witness" er rå og fengende surrealistisk pop som uten tvil kan klassifiseres som noe helt særegent - noe du selv kan høre her! – Til alle tider har maskene vært et kjærkomment hjelpemiddel i kommunikasjon når vi vil fremstå som noe annet enn den vi virkelig er. "The Witness" peker på at vi alltid selv er vitne til dette bedraget, og også den ensomheten vi føler bak denne tildekkingen, sier Garbarek om sin nye singel. – Da jeg lagde denne sangen, var baktanken at musikken skulle være søt og «happy» for å bli en kontrast til hva teksten handler o

Ny dobbelsingel fra Jess Morgan3.8.2018 11:31Pressemelding

– Det er en merkelig tid i England akkurat nå, og det inspirerte meg til å skrive disse sangene, sier Jess Morgan om sine nye låter, som kommer i dag. Det er ikke mange ukene siden evig produktive, og ikke minst særdeles dyktige, Jess Morgan slapp hennes henholdsvis tredje og fjerde låt i år, "Blue Jay" og "Valentina". Men den britiske låtskriver-maskinen kjører fortsatt på for fullt: I dag kommer det derfor ytterligere to, smertelig gode låter fra Jess Morgan i form av "Leytonstone" og "Gold and Blind", som du kan høre her! – Myndighetene våre skaper med vilje en fiendtlig atmosfære i kjølvannet av Brexit, ved å selge infrastrukturen vår bit for bit. Disse sangene handler om å ville se noe godt, men ikke vite hvor man skal se. Jeg vil bare vite at det finnes noe håp. Jess Morgan har tidligere spilt inn musikk i Bergen, sammen med HP Gundersen og Daniel Birkeland. Jess er en utmerket historieforteller, og byr på musikk med både hjerte, sjel, lidenskap og velbehag. Musikken hennes har d

Zuma slipper ny singel3.8.2018 09:46Pressemelding

Etter sommerens første altoppslukende singel fra Zuma, "Brothers In Blood", er det duket for neste runde med landets fremste synth-pop-makere. I dag kan du meske deg med "Dancing With The Stranger", som følger den samme, lekre stilen som Alexander Stenerud og Henrik Njaa kokte sammen på forrige singel. Den dagsferske singelen hører du her! Etter noen år vekke fra synthene, skrudde Zuma dem på igjen i fjor og returnerte med "Ocean". Dette er et navn mange vil kjenne seg igjen i fra tidlig 2000-tallet, en periode da de hadde radiohiter som «Pearl» og «Joy In The City», samt hadde to Melodi Grand Prix-opptredener med vokalist Alexander Stenerud.

Goneo med en godsak av en låt27.7.2018 10:35Pressemelding

18 år gamle Vetle Sigmundstad fra Grimstad, bedre kjent som Goneo, har tidligere gitt ut singler som "Needle" og "Don't Talk About Love", og har utarbeidet sin egen, freshe stil som sjonglerer pop med elektronika, jazz, funk og flumestep. I dag kan du endelig høre neste herlighet fra Goneo i form av "Snake Eyes", og det gjør du her! – Ofte når en er forelska og svært betatt av hverandre, pleier man å love hverandre mye - ofte hele verden. "Snake Eyes" handler om de gangene dette blir sagt, men også hvor fort det kan forandre seg. Hvordan du dagen derpå ikke er like viktig, og sniker deg unna noen du har lovet alt, forteller Goneo, og legger til: – Låta handler da om noen som har opplevd dette litt for mange ganger, og blitt gjort om til en som ser sånne typer; altså snakes. Derfor får gutten/jenta "snake eyes". Følg Goneo her på Facebook og Instagram.

Snerten ny singel fra Bodin27.7.2018 09:05Pressemelding

– Nobody Owns Me» handler om at man må stole på seg selv sine egne verdier som et menneske, sier Bodin om http://phonofile.link/nobody-owns-me sin splitter nye låt som du kan høre her! Dette er tredje singel som kommer fra multi-talentet Mathias Bodin, som ikke bare produserer, men også skriver og synger musikken sin selv. "Nobody Owns Me" er oppfølgersingelen til "Set On You" som kom i april. – Overalt så finner man personer som vil ha kontroll over deg, men i denne låten så tar jeg avstand fra de folkene. Alle er har sin egen rett og kan bestemme over seg selv, sier Bodin videre. 24-åringen, som tidligere har blitt listet på P3, har selv kategorisert musikken sin som "superpop"; en sjanger som befinner seg helt på grensen mellom pop og skamløs, funky disco. Følg Bodin på Facebook og Instagram for oppdateringer.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom