Drabant Music

Ny singel ute fra Inge Bremnes

Del

Hør «Videre nu» på Spotify, iTunes eller Tidal!

Foto: Ivar Waage Johansen
Foto: Ivar Waage Johansen

Unge lovende Inge Bremnes er en nordnorsk artist og låtskriver og kommer fra en meget musikalsk familie i Kvæfjord, som neppe trenger noen nærmere presentasjon. Selv har han skrevet og perfeksjonert låter siden han var 12 år. Dette har resultert i dagens singelslipp av «Videre nu».

Låta «Videre nu» beskriver Inge selv som en låt preget av det å sitte fast. Se for deg en dør som er åpen, men som det ikke hjelper å gå igjennom. Hva skal til for å komme seg videre? Noen ganger sitter man fast og livet lener forover, men iblant blir man holdt tilbake. Det å slippe taket kan være det aller vanskeligste man gjør og oftest er det nettopp det som sitter lengst inne det er viktigst å gi slipp på.

Sammen med inspirasjon fra blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti har Inge flettet sitt personlige uttrykk og særpregede stemmemateriale til et enestående nivå.

«Videre nu» er en forsmak på debutalbumet Mellomspill som kommer ut 17. februar. Dette albumet er en hyllest til overgangen. Til det som ligger i mellom hvor man er og hvor man skal. Det er tross alt i mellomspillene at livet i all hovedsak leves.

// Følg Inge Bremnes på Facebook og Instagram for oppdateringer //

Kontakter

Bilder

Foto: Ivar Waage Johansen
Foto: Ivar Waage Johansen
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Waldemar Thranes Gate 84 C
0175 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Et plateselskap for både kjente og nye talenter
Vi representerer CC Cowboys, Casa Murilo, deLillos, Munroe/Knutsen, Pine Lake, Janelle Kroll, The Dogs, Inge Bremnes, Frøder, Magnus Berg, Raga Rockers, daelen, Jess Morgan, Viktor Wilhelmsen, LILA, Zuma, The Modern Times, Michael Krohn, Undr, Natasja Holmboe, Waaktaar & Zoe, Marcus Dale, Tommy Tokyo og Knut Anders Sørum.

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

"Det magiske ordet unnskyld" signert CC Cowboys13.10.2017 08:30Pressemelding

I dag er CC Cowboys ute med en ny låt. Hør «Det magiske ordet unnskyld» her! Bandet har nettopp lagt bak seg en av sine beste vår/sommer-turnéer noensinne, med utsolgte hus over hele landet. I dag, samme dag som de slipper sin nye singel, kickstarter de høstturnéen i Bergen. Denne gjengen ligger ikke på latsida for å si det mildt. Høsten 2017 kan du se CC Cowboys live på følgende steder:  13. oktober - Bergen, USF Verftet (Utsolgt)14. oktober - Stavanger Konserthus20. oktober - Stokmarknes, Hurtigrutens hus21. oktober - Tromsø, Driv 27. oktober - Drammen, Union Scene (Utsolgt)28. oktober - Oslo, Rockefeller (Utsolgt)3. november - Skien, Parkbiografen 4. november - Halden, Brygga Kultursal 10. november - Trondheim, Byscenen (Utsolgt)11. november - Trondheim, Byscenen (Utsolgt)  Bandets ellevte studioalbum kan ventes til våren 2018.  Følg CC Cowboys på Facebook, Instagram og Spotify for oppdateringer.

Ny singel ute fra Gåte13.10.2017 07:00Pressemelding

Forrige fredag ga Gåte ut sin første singel på 12 år - «Stolt Solvår» - til glimrende anmeldelser. I dag gir de ut den andre singelen fra den kommende EP-en Attersyn, låta «Rideboll og Gullborg».  Gåte har en solid forankring i folkemusikken, og det er derfor naturlig for bandet å fortsette å bygge musikken rundt gammelt tradisjonsmateriale, samtidig som de blander inn noe helt nytt. Deres nyeste singel er basert på en middelalderballade. Hør «Rideboll og Gullborg» her! 3. november slippes EP-en Attersyn.  De heldige som rakk å skaffe seg billett i tide, kan se Gåte live på Rockefeller 16. feb, Byscenen 10. feb og USF Verftet 08. feb (fremdeles litt billetter igjen).  Følg Gåte på Facebook, Instagram og Spotify for oppdateringer.

The Dogs slipper album 1. nyttårsdag og annonserer over 20 konsertdatoer9.10.2017 09:00Pressemelding

Med årlig albumslipp og non-stop turnering har The Dogs sakte men sikkert jobbet seg opp til å bli et av navnene i tetsjiktet av norsk rock som man alltid kan stole på. I 2018 håper de å ta det hele et steg videre. «Vi er jo på det pussige stedet nå, at det føles som vi må velge. Bandet har vokst seg så stort at det begynner å bli vanskelig med disse dagjobbene. Vi spiller jo så mye vi kan, takker ja til alt som kommer vår vei. Samme med albumene. Vi vil jo at skivene skal bli bedre og bedre, og da må det settes av tid. Taperen da blir jo dagjobben, den som faktisk betaler husleie. Så hva gjør vi? Jeg har drømt om dette siden jeg var 16. Nå er jeg 47. Er ikke så mye annet å gjøre da enn å nedprioritere absolutt alt annet. Det har vi gjort óg. Alle mann. Vi skyver all «normalitet» til side og dytter alt vi har inn i Dogs 2018» forteller Kristopher Schau. Deres sjette album «The Grief Manual» ble innspilt i Nabolaget Studio gjennom to hektiske uker i september, og som alltid ble mestepar

Lila er ute med «Addicted»6.10.2017 09:00Pressemelding

Litt av hvert har hendt for Lila siden hun som 11-åring ble oppdaget av Ellen DeGeneres. Selv om hun bare har rukket å fylle 15 år, har hun fått en enorm oppmerksomhet for sine to singler «Don't Let Go» og «Tell You» - som til sammen har streamet langt over 6 millioner ganger på Spotify. Låtene har blitt plukket opp av NRJ og NRK MP3 her hjemme i Norge, og Lila har blitt belønnet med mange fine lovord fra utlandet. Denne 15-åringen ligger ikke på latsida for å si det sånn, for nå er det fremadstormende talentet klar med sin nye singel «Addicted». "Dette er den første låta som jeg har skrevet store deler av selv, så det er klart at denne betyr mye for meg. Addicted handler om når man er i et forhold hvor den ene parten er såpass avhengig av den andre at man finner seg i alt for mye fordi følelsene tar overhånd. En venninne av meg gikk gjennom nettopp dette, og det ga meg inspirasjon til å skrive denne låta" sier Lila. «Addicted» er produsert av svenske K-One. Hør Addicted her! Følg Lil

Gåte er ute med sin første singel på 12 år6.10.2017 07:24Pressemelding

Jubelen var stor blant fansen da Gåte annonserte at de var i gang med å lage ny musikk igjen etter en pause på 12 år.  I dag slippes den første låta fra den kommende EP-en. Hør «Stolt Solvår» her! Gåte ble startet av søskenparet Sveinung og Gunnhild Sundli i 1999. De gjorde seg raskt bemerket med å kombinere norsk folkemusikk med eksplosiv og progressiv rock, og det var spesielt i årene 2001 - 2006, da de gjennom spektakulære konserter, to studioalbum, to EP-er og ett livealbum, gjorde stor suksess. De solgte mer enn 100 000 album, gikk til førsteplass på VG-listen, og ble tildelt flere priser, deriblant Spellemann- og Prøysenprisen. Søskenparet har en solid forankring i folkemusikken. Det er derfor naturlig for dem å fortsette å bygge musikken rundt gammelt tradisjonsmateriale. Samtidig har det meldt seg et behov for å skape noe helt nytt. Det nyskrevne materialet vil være sterkt inspirert av gammelt tradisjonsmateriale, slik at nytt og gammelt kan gå hånd i hånd og skli naturlig inn

daelen albumdebuterer med «Easy Version»29.9.2017 09:30Pressemelding

Et relativt ubeskrevet blad, men likevel ingen fersking på den norske musikkscenen. daelen (Marte Dæhlen) var med i bergensbandet Albert og Elise i ti år, før hun tok med seg gitaren og mandolinen til sørstatene i USA for å skrive og opptre med eget materiale. Valget av Nashville som utløp for den musikalske trangen var på ingen måte tilfeldig - daelen har røttene solid plantet i amerikansk country, gospel og pop. Albumet «Easy Version» ble til. Et album som inneholder innstendige melodier, drivende gitarakkorder og country-harmonier, toppet av en særegen og sikker stemme. Balladene er såre, countryrocken svingende og poplåtene fengende. Ta vårt ord for det, eller lytt selv her! daelen har fått med seg en bukett av Bergensmusikere på albumet, blant annet Frode Unneland, Frank Hammersland og Annlaug Børsheim. Produksjonen av plata er det Petter Folkedal (Sgt. Petter) som står bak.  I kveld deler daelen scene med plateaktuelle Viktor Wilhelmsen - da det er duket for en dobbel releasekons

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom