Glass og Fasadeforeningen

Ny salgsorganisasjon på plass i Pilkington Norge avd. Elverum/Oslo

Del

Pilkington Norge AS ønsker å styrke sin posisjon i markedet samt trygge god oppfølging og service til alle kunder. Pilkington Norge AS avd. Elverum/Oslo (Elvos) oppretter nå et eget og styrket salgsteam.

Grunnet endringer i organisasjonen og økt etterspørsel på glass i markedet, oppretter Pilkington Norge AS avd. Elvos nå et eget og styrket salgsteam.
Kristen Kåsin er ansvarlig salgssjef for det nye salgsteamet som i tillegg består av Anita Bryn og Ole Martin Røsten - begge dedikerte selgere med eget kundeansvar.
De har en solid bakgrunn fra Pilkington Norge AS og vil utgjøre en viktig del av det nye salgsteamet.
Samlet skal de ta det daglige arbeidet rundt forespørsler, tilbud, tekniske spørsmål og tilbakemeldinger fra kunder.

Asbjørn Lunde har det overordnede ansvaret for Glassfagkjeden.

Anne-Charlotte Braastad er markedskoordinator med ansvar for markedsaktivitetene for Glassfagkjeden og Pilkington Norge AS.

Samtidig med endringene i salgsorganisasjonen, blir ordrekontoret hos Pilkington Norge avd. Elverum styrket med mål om å håndtere alle inngående bestillinger så raskt som mulig.

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Kristen Kåsin.
Kristen Kåsin.
Last ned bilde
Anita Bryn.
Anita Bryn.
Last ned bilde
Ole Martin Røsten.
Ole Martin Røsten.
Last ned bilde
Asbjørn Lunde.
Asbjørn Lunde.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom