Forsvarsbygg

Ny rundkjøring på E6 i Målselv

Del

I 2018 er det beregnet å stå ferdig ei ny firearmet rundkjøring på E6 i Heggelia, Målselv kommune.

Det kommer ny rundkøring på E6 i Heggelia, Målselv commune,
Det kommer ny rundkøring på E6 i Heggelia, Målselv commune,

Forsvarsbygg har fått i oppdrag fra Forsvarsdepartementet å bygge ei rundkjøring på E6. Etter utviklingen av Bardufoss leir har trafikken fra Forsvaret i Kapellkrysset økt betraktelig inn og ut av området. Utbyggingen vil skje i samarbeid med Statens Vegvesen, som også skal dekke 40% av byggekostnadene, samt ivareta drift og vedlikehold når rundkjøringa står ferdig.

Beskrivelse
I oppdraget står det at rundkjøringen skal bestå av fire veiarmer, omlegging av gang- og sykkelveier knyttet til ny rundkjøring, omlegging av Kapellveien for påkobling til ny rundkjøring og etablering av miljøgate på E6 med to opphøyde gangfelt på E6 og busslommer. I tillegg gjennomføres tiltak knyttet til omlegging av kommunal vannledning og eksisterende høyspentkabel.

Trafikksikkerhet
- Dette vil øke trafikksikkerheten inn og ut av leirområdet når rundkjøringen står ferdig. Noe av byggingen kan vi starte opp med i inneværende år, men selve rundkjøringen vil påbegynnes våren 2018,  for å unngå at deler av arbeidet stoppes opp i vintermånedene. I anleggsperioden må en påregne omlegging av  av trafikken langs E6, og rundt bedrifter i området, som for eksempel Circle K-stasjonen og Spar-butikken, sier prosjektleder Kjetil Blix Strokkenes i Forsvarsbygg.

Prosjektet vil bli lagt ut på anbud i løpet av sommeren.

Nøkkelord

Kontakter

PRESSEVAKT
Forsvarsbyggs pressevakt er tilgjengelig både innenfor og utenfor ordinær kontortid og nås på telefonnummer 47 7777 47

PRESSEVAKTForsvarsbyggs pressevakt er tilgjengelig både innenfor og utenfor ordinær kontortid og nås på telefonnummer:

47 7777 47

Bilder

Det kommer ny rundkøring på E6 i Heggelia, Målselv commune,
Det kommer ny rundkøring på E6 i Heggelia, Målselv commune,
Last ned bilde

Lenker

Om Forsvarsbygg

Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
PB 405 Sentrum
0103 Oslo

815 70 400http://www.forsvarsbygg.no

Forsvarsbygg er eit statleg forvaltingsorgan underlagt Forsvarsdepartementet som utviklar, byggjer, driftar og avhendar eigedom for forsvarssektoren.

Følg saker fra Forsvarsbygg

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarsbygg på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Forsvarsbygg

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom