Ny renseserie til bensinmotorer med direkteinnsprøyting

Del

Motorer med direkte bensin-innsprøyting (DI-Motorer) kan ikke renses effektivt med dagens rensemidler og additiver. I den anledning lanserer Bell-Add nå en ny serie rensemidler, New Direct, som er målrettet til DI-Motorer.

Med New Direct serien har Bell-Add en effektiv løsning på de spesielle utfordringene som DI-Motorene utgjør med tanke på sot, koks, og avleiringer.
Høye temperaturer i forbrenningskammer og dyser stiller høyere krav til kjemien, som til nå ikke har vært i stand til effektivt å løse opp og fjerne den hardt brente soten og koksen som dannes på dyser og i forbrenningskammer. Med New Direct angripes sot og koks direkte der
problemet oppstår.

Høyere temperaturer – hardere koks
- Vi bruker en kjemi som har vist seg ekstremt effektiv på de hardt brente koksavleiringer, særlig på dysespisser og i forbrenningskammer på DI-Motorene. Samtidig virker den nye kjemien optimalt under de høye arbeidstemperaturene i motoren, sier Mogens Olesen, Teknisk sjef i Bell-Add. Han legger til at rene dyser og perfekt sprøytemønster i tillegg vil forsinke nedsoting av innsugsventilene. I en DI-Motor vil disse IKKE bli renset av bensin og additiver som på en motor med indirekte innsprøyting.

Direkte Innsprøyting øker
- DI-Motorene øker stadig i markedet. Teknologien er fremtiden for bensinmotorene. Med New Direct er vi nå i stand til å håndtere de problemer som denne teknologien medfører. Dermed vil dette bane vei for enda mer miljøriktig bilpark, sier Henrik Berendt, produktsjef
i Bell-Add.

Diverse betegnelser
DI-Motoren har mange betegnelser som TFSI, DIG, TSI, Eco Boost, DISI, TCe, FSI, JTS, GDI m.fl.

Tre forskjellige produkter
New Direct lanseres som tre forskjellige produkter til bensinmotorer med hver sin egenskap:
- 1B+ New Direct: brukes på verksted v/service
- Injector Cleaner New Direct: brukes som en konsentrert rens.
- Benzin Additive New Direct: brukes som vedlikehold mellom serviceintervallene.

For mer informasjon vennligst kontakt:
Importør i Norge TLL Norge AS (belladd.no)
Bengt Olsen - Teknisk sjef TLL Norge –
Mobil: +47 454 99 139
Mail: bengtolsen01@gmail.com

Bilder

Om TLL Norge AS

TLL Norge AS
Ola Indrehusvei 3
4070 Randaberg

Følg saker fra TLL Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TLL Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.