Ny regiondirektør i Amedia Buskerud

24.6.2016 10:50 | Amedia

Del

Øyvind Bladt Hagen er ansatt som ny regiondirektør i region Buskerud og administrerende direktør i Drammens Tidende.

Han kommer fra stillingen som kundedirektør i Amedias nasjonale salgsavdeling. Bladt Hagen har lang erfaring fra mediebransjen, både relatert til salg/marked og ledelse, i lokalt mediehus og fra konsern. Han har de siste årene hatt ulike lederstillinger i nasjonalt salg, og har tidligere blant annet jobbet som administrerende direktør i Ringerikes Blad. 

- Øyvind har solid og relevant erfaring, og har oppnådd gode resultater. Han er en tydelig leder og er flink til å bygge lag. Jeg er svært glad for å få Øyvind inn som toppleder i en stor og viktig region som Buskerud, sier styreleder i Drammens Tidende og konserndirektør Mari Velsand. 

- Jeg har hatt seks fantastiske år i nasjonalt salg, der jeg har vært med på å etablere Folk og Amedia marked sammen med kompetente og flotte kolleger. Jeg kommer til å savne energien og det gode miljøet der. Lysten til å komme tilbake til et mediehus har vært der hele tiden. Når muligheten nå kom og det i tillegg er i hjemfylket mitt, var dette en utfordring jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Øyvind Bladt Hagen.

Nøkkelord

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

iFinnmark styrker seg som ledende digital lokalavis15.5.2017 15:20Pressemelding

Færre papirutgivelser – enda sterkere digitalt satsing   Finnmarken og Finnmark Dagblad fornyer seg. Avisene styrker nettavisen iFinnmark som den viktigste nyhetskilden om Finnmark for finnmarkinger i hele landet.  Fra 13. juni reduseres antall papirutgivelser fra seks til fire i uken. Men allerede nå lanserer avisene hver sin nye sjudagers digitalavis. Avisleserne i Finnmark er allerede landets mest digitale. Ingen norske aviser har høyere andel digitale abonnenter. Nå endrer avisene seg for å gi et enda bedre tilbud til det voksende antallet digitale lesere.  – Ingen skal slå oss på lokalt innhold fra Finnmark. Der skal vi være best og først digitalt, sier de to redaktørene i Finnmarken og Finnmark Dagbladet om bakgrunnen for den omleggingen av produktene som nå finner sted.  Nytilsatt ansvarlig redaktør i Finnmarken, Anniken Renslo Sandvik, har stor tro på endringen: – Finnmarken har bare siden januar økt sin digitale andel av abonnenter med åtte prosentpoeng. Leserne i Øst-Finnmark

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom