TV 2

Ny programleder og reporter i TV 2 Sporten

Del

Simon Nitsche er ansatt som programleder og reporter i TV 2 Sporten.

Simon Nitsche. (Foto: Helene Kjærgaard / TV 2)
Simon Nitsche. (Foto: Helene Kjærgaard / TV 2)

Simon Nitsche (26) begynner i TV 2 Sporten i slutten av mai, og skal jobbe både som reporter og anker i sportsnyhetene.

Nitsche startet journalistkarrieren allerede som 16-åring i avisa Sandefjords blad i hjembyen. Han har en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og har erfaring fra både Dagbladet TV, NRK og TV 2 Sporten. De to siste årene har han jobbet i redaksjonen til «Senkveld med Thomas og Harald», og var også alpint-reporter for Discovery under OL i Pyeongchang.

- Jeg gleder meg veldig til å bli godt kjent med alle nye kolleger. TV 2 Sporten er etter min mening den sportsredaksjonen i landet som leverer på det høyeste nivået. Jeg er ydmyk til oppgaven, og sulten på å komme i gang, sier Nitsche.

Han har hatt stor interesse for sport hele livet.

- Som barn arrangerte jeg fotball-VM og OL i stua. Jeg skrev lister, spilte alle utøverne, hadde medaljeseremoni og kommenterte. Jeg satte alltid over til TV 2 Sportens studio, derfor har TV 2 Sporten alltid hatt de viktigste sportsrettighetene i fantasien til en åtteåring fra Sandefjord. Det blir stort å formidle for kanalen helt på ekte, sier Nitsche.

Nitsche forbereder seg nå på å flytte over fjellet fra Oslo til Bergen, der han vil ha arbeidssted. 

- Vi er svært glade for å få Simon med på laget. Det var mange sterke kandidater, men Simon skilte seg ut. Han er en dyktig og kreativ reporter som også har et stort talent foran kamera, sier redaksjonsleder for TV 2 Sporten i Bergen, Anniken Hjertholm.

Bilder

Simon Nitsche. (Foto: Helene Kjærgaard / TV 2)
Simon Nitsche. (Foto: Helene Kjærgaard / TV 2)
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom