NBBL - Norske Boligbyggelag

Ny podcast: Boligpodden

Del

Hør om regler for røyking på balkong, det hete boligmarkedet og hva Jonas Gahr Støre og Ketil Solvik-Olsen skal diskutere på boligpolitisk konferanse 13. juni. Siste utgave av boligpodden er klar.

Design: Lise Monsen/NBBL
Design: Lise Monsen/NBBL

Boligpodden er en podcast om aktuell boligpolitikk og det som rører seg i boligmarkedet og i samfunnet for øvrig. Første episode ble sendt 25. april og har blitt tatt godt i mot. 

- Vi satte oss som mål å lansere en podcast i løpet av første halvår 2018, og er stolte over at vi nå er klare med 4. episode. Dette er en veldig fin kanal å bruke for å nå ut til interesserte lyttere på en uformell måte, sier kommunikasjonssjef  i NBBL, Tonje Rock Løwer.

Boligpodden ledes av kommunikasjonsrådgiver Lina Støen, økonom og boliganalytiker Christian Frengstad Bjerknes og interessepolitisk rådgiver Stian Oen. Alle tre jobber på avdeling for interessepolitikk og kommunikasjon i NBBL.

Annenhver tirsdag diskuterer Lina, Christian og Stian en blanding av aktuelle tema innen bolig, boligpolitikk og samfunn, samtidig som de har med seg spennende gjester og tøyser litt innimellom.

Hvor kan du lytte til Boligpodden?

Boligpodden er tilgjengelig på en rekke plattformer:

Klikk her for å komme direkte til Boligpodden på SoundCloud (nettleser)
Klikk her for å komme direkte til Boligpodden på iTunes/Apple Podkaster

Har du telefon med Android operativsystem kan du bl.a. bruke appen Podcast Addict. I appen søker du etter Boligpodden og finner alle utgitte episoder tilgjengelig. SoundCloud har også egen app dersom man ikke ønsker å bruke nettleser.

Vi håper du vil lytte til Boligpodden og gleder oss til å gi deg mer spennende innhold fremover!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Design: Lise Monsen/NBBL
Design: Lise Monsen/NBBL
Last ned bilde
Fra venstre: Lina Støen, Thor Eek (adm. direktør NBBL), Christian Frengstad Bjerknes og Stian Oen. (Foto: Lise Monsen/NBBL)
Fra venstre: Lina Støen, Thor Eek (adm. direktør NBBL), Christian Frengstad Bjerknes og Stian Oen. (Foto: Lise Monsen/NBBL)
Last ned bilde

Lenker

Om NBBL - Norske Boligbyggelag

NBBL - Norske Boligbyggelag
NBBL - Norske Boligbyggelag
PB 452 Sentrum
0104 Oslo

http://www.nbbl.no

Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) er interesseorganisasjonen for boligbyggelag. 41 boligbyggelag er tilsluttet NBBL. Boligbyggelagene har 1.020.000 medlemmer og forvalter omlag 510.000 boliger i over 12.700 boligselskap over hele landet.

Følg saker fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NBBL - Norske Boligbyggelag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Presseinvitasjon til NBBLs boligpolitiske konferanse 13. juni11.6.2019 10:59:19 CESTPresseinvitasjon

Hva ligger i begrepet om en sosial og økonomisk bærekraftig boligpolitikk? På årets boligpolitiske konferanse er temaet bærekraftig boligpolitikk, og vi skal stille noen fundamentale spørsmål rundt dette. Svarene på disse vil kunne si oss om norsk økonomi og næringsliv er klare for omstillingen vi står ovenfor når det kommer til fremtidens boligbehov og -marked, teknologi, klima og miljø.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom