Amedia

Ny leder i Svelviksposten

Del

Styret i Svelviksposten har ansatt Emma Huisman Moskvil som ansvarlig redaktør og daglig leder.

Emma Huisman Moskvil er ansatt som ny leder i Svelviksposten
Emma Huisman Moskvil er ansatt som ny leder i Svelviksposten

Hun overtar etter Dag Wathne som ble pensjonist 1. september. Emma har jobbet som journalist, frontredigerer og frontsjef i flere av Amedias aviser, sist som frontsjef i Smaalenenes Avis, og er nå klar for ny rolle i Svelviksposten. Hun tiltrer senest 1. januar 2018.

- Vi er svært fornøyd med at Emma har takket ja til stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten. Papiravisen står allerede sterkt i lokalsamfunnet og vi har stor tro på at Emma, med sin digitale bakgrunn, vil være med å bidra til å løfte avisen digitalt, sier styreleder Trond Lunde.

– Jeg føler meg så beæret for tilliten, så nå gjelder det bare å innfri! Jeg kommer nok til å være som en svamp den første tiden, og suge til meg så mye erfaring jeg kan fra de smarte hodene rundt meg i konsernet. Spesielt gleder jeg meg til å bli en del av redaktørfelleskapet i Amedia, og å sette mitt preg på Svelviksposten. Dette tror jeg virkelig blir bra!

Bilder

Emma Huisman Moskvil er ansatt som ny leder i Svelviksposten
Emma Huisman Moskvil er ansatt som ny leder i Svelviksposten
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom