Haut Nordic

Ny konserndirektør i Haut Nordic

Del

Olav Langli (42) er ansatt som konserndirektør i Haut Nordic AS samt administrerende direktør og partner i Haut Nordic Facility Services AS. Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik, og etablerer seg nå i Facility Management bransjen gjennom datterselskapet Haut Nordic Facility Services AS. Langli tiltrådte stillingen 1. september 2018.

Olav Langli,
konserndirektør Haut Nordic AS. Foto: Per Heimly.
Olav Langli, konserndirektør Haut Nordic AS. Foto: Per Heimly.

“Vi har nå en konsernledergruppe som er godt rustet til å ta Haut Nordic konsernet inn i fremtiden. Kombinasjonen av kompetanse er helt unik og vi skal sammen skape historie.”
— SONDRE PRESTEGARD, CEO OG EIER I HAUT NORDIC AS.

Haut Nordic AS leder an med effektive hoteller for reisende, som ønsker å møtes og bo i moderne og spennende omgivelser. Haut Nordic sine hoteller i Kongsberg og Gjøvik er en del av Nordic Choice Hotels franchise partneravtale, og derav del i en av Nordens ledende hotellselskap med 188 hoteller på mer en 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum.

I tillegg til hoteller og svært populære Magazinet Møtesenter i Kongsberg driver konsernet også en rekke restauranter i og utenfor hotellene. Restauranthuset «Glade Kongsberg» er konsernets største enkeltstående restaurantprosjekt.

«MAKE IT HAPPEN»

Olav Langli har 20 års fartstid innen servicebransjen og har hatt ulike direktørstillinger i Radisson Blu. Etter sin tid som hotelldirektør overtok han rollen som driftsdirektør i Norge for merkevaren Comfort Hotels i Nordic Choice Hotels. De siste to årene har Langli ledet og utviklet Facility Services som segmentdirektør i ISS Norge.

-Jeg valgte Haut Nordic blant annet på bakgrunn av menneskene i konsernet, de energiske ambisjoner til eier Sondre Prestegard, samt konsernets ekspansive vekst -og etablerings planer innen både Hotell- og Facility Management.

-Jeg ser virkelig frem til å etablere Haut Nordic Facility Services AS. Vi har satt en ambisiøs og forpliktende visjon innen bærekraft, og gjennom innovative matkonsepter og personlig servicenivå skal vi flytte grenser for hva som er mulig innen dette segmentet.

JETSKI OVER GRØNLAND

Jeg sier til mine medarbeidere at om vårt nye Facility selskap ikke klarer å bidra som en bransje-innovatør og bærekraft ambassadør på en positiv måte, skal jeg personlig gå over Grønland på jet-ski som straff. Det er vår egen interne ambisjon og forventning som er den aller tøffeste utfordringen, uttaler Olav Langli.

HAUT NORDIC VOKSER I REKORDFART

– Ansettelsen av Olav Langli er en del av konsernets nye strategi. For med satsningen innen Facility Management bransjen gir dette Haut Nordic spennende synergier som både eiere, partnere, kunder og kollegaer vil kunne dra nytte av.           

Langli skal jobbe mest med konsernets satsing; Facility Services, men også bidra på strategisk nivå inn i hotell divisjonen, sier CEO og eier i Haut Nordic, Sondre Prestegard.

Etableringen av vårt nye hovedkontor i Fornebuporten er en liten men viktig strategisk beslutning i de mange spennende nyhetene som vil komme fra Haut Nordic familien i nær framtid, avslutter CEO og eier i Haut Nordic, Prestegard.For ytterligere informasjon, kontakt:

Sondre Prestegard
CEO og eier Haut Nordic AS
E-post: sondre.prestegard@choice.no
Tlf:  +47 977 44 066


Olav Langli
Konserndirektør Haut Nordic AS.
E-post: ola.langli@hautnordic.no
Tlf: +47 480 60 480

Bilder

Olav Langli,
konserndirektør Haut Nordic AS. Foto: Per Heimly.
Olav Langli, konserndirektør Haut Nordic AS. Foto: Per Heimly.
Last ned bilde
Olav Langli,
konserndirektør Haut Nordic AS. Foto: Per Heimly.
Olav Langli, konserndirektør Haut Nordic AS. Foto: Per Heimly.
Last ned bilde

Om Haut Nordic

Haut Nordic
Haut Nordic
Oksenøyveien 8 - 10
1366 Lysaker

+ 47 977 44 006https://www.hautnordic.no

Haut Nordic er et hotell- og restaurantkonsern. Selskapet drifter per i dag 3 hotell og flere restauranter. Vi jobber både med egenutviklede konsepter og franchisekonsepter. Vår største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice. Selskapet har også avtaler med Big Horn og Dolly Dimple’s.

Haut Nordic er et offensivt, nyskapende og annerledes hotell- og restaurantkonsern. Hos oss er kreativitet den viktigste egenskapen.

“Vi skaper og bygger produkter etter hva gjestene liker og vi liker. Derfor er konsernet i konstant endring. Vi har bygget marked og skapt lønnsomhet der ingen andre har klart det før oss.

Haut Nordic As skal fortsette veksten gjennom kreativitet, flat struktur, gjennomføringskraft og gjennom hotell- og restaurantnæringens beste medarbeidere.

Vil du være med på reisen er det bare å ringe.”

Følg saker fra Haut Nordic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Haut Nordic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Haut Nordic