Audi

Ny kommunikasjonssjef for Audi, SEAT og ŠKODA

Del

Morten Moum blir ny kommunikasjonssjef for merkene Audi, SEAT og ŠKODA i Harald A. Møller AS. Han begynner i stillingen i juni og vil bli en sentral del av selskapets nye organisering av kommunikasjonsarbeidet.

Morten Moum blir ny kommunikasjonssjef for merkene Audi, SEAT og ŠKODA.
Morten Moum blir ny kommunikasjonssjef for merkene Audi, SEAT og ŠKODA.

- Nå spisser vi kommunikasjons- og markedsarbeidet vårt, for å enda bedre kunne utforske alle de mulighetene som ligger foran oss. Markedet endrer seg, vi forvalter sterke merkevarer og nå organiserer vi oss for å bli enda tydeligere overfor enda flere målgrupper. Moum blir en sentral del av dette arbeidet, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS.

Morten Moum er utdannet innen internasjonale studier og journalistikk, blant annet med bachelorstudier i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus og en mastergrad fra University of London. Han har erfaring fra Aller Medias bilredaksjon og kommer nå fra stillingen som digital innholdsprodusent i Storebrand.

Moum vil jobbe tett med markeds- og innholdsansvarlige i Audi-, SEAT- og ŠKODA-avdelingene og skal rapportere til direktører for de tre merkene i Harald A. Møller AS.

- Audi fornyer hele modellporteføljen og er i full gang med et veldig ambisiøst elektrifiseringsprosjekt, hvor Audi e-tron er først ut i august. SEAT opplever sterk internasjonal medvind og i Norge har man akkurat lansert en forretningsmodell som utfordrer hele bransjemodellen. ŠKODA leverer knallsterke resultater med en svært attraktiv modellportefølje. Det er vel unødvendig å legge til at jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Morten Moum.

Sammen med Anita Svanes, kommunikasjonssjef for Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy og samfunnskontakt for Harald A. Møller AS, blir Moum en viktig del av Harald A. Møllers videre satsning. Kommunikasjonssjefrollen blir spissere og de to kommunikasjonssjefene vil jobbe strategisk med posisjoneringen av de aktuelle merkevarene, i tett samarbeid med merkesjefer og markedsavdelinger.

- Vi har som ambisjon å alltid utvikle oss. Vi styrker oss ytterligere for å være lengst fremme på alle tilgjengelige flater, og sentralt i dette arbeidet er kommunikasjonssjefene, sier Ulf Tore Hekneby.

Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør, og har siden oppstarten importert mer enn én million biler til norske kunder. Selskapets fire merker Volkswagen personbil, Volkswagen nyttekjøretøy, Audi og ŠKODA har alle svært solide markedsposisjoner i det norske markedet. Nå er SEAT også i gang med nettbutikk og showroom i Oslo, Bergen og Trondheim samt et pop-up-konsept som vil gi merket synlighet over store deler av landet.

Kontakt:

Ulf Tore Hekneby
Adm. Direktør Harald A. Møller AS
+ 47 909 36 215
ulf.tore.hekneby@moller.no

Elin Rosnes Sinervo
Direktør Audi
+ 47 482 44 616
elin.sinervo@moller.no

Tor Anton Bjørge
Direktør SEAT
+ 47 948 18 486
tor.anton.bjorge@moller.no

Thomas Meiner
Direktør ŠKODA
+ 47 917 69 651
thomas.meiner@moller.no

Bilder

Morten Moum blir ny kommunikasjonssjef for merkene Audi, SEAT og ŠKODA.
Morten Moum blir ny kommunikasjonssjef for merkene Audi, SEAT og ŠKODA.
Last ned bilde

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg saker fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Audi

«Født på banen, bygd for veien» - Audi R8 med nytt og mer sportslig uttrykk24.10.2018 15:47:07Pressemelding

Kraftfull naturlig pustende V10-motor med to motoralternativer Forbedret fjæring sørger for mer dynamisk styring Nytt, slående eksteriørdesign Det er ikke bare designet som har blitt mer sportslig på Audi R8 Coupé og Spyder – de har også blitt mer kraftfulle. De nye modellene kommer for salg i Europa tidlig i 2019. R8 har på alle mulige måter en unik posisjon i Audi, og nå blir den både mer kraftfull og raskere, sier Michael-Julius Renz, Managing Director of Audi Sport GmbH . Enda mer kraftfull Motorsport er en del av vårt DNA. Denne bilen deler 50 prosent av delene sine med R8 LMS GT3 og hele 60 prosent med R8 LMS GT4, ingen annen produksjonsbil er så tett på en banebil som R8, forteller Oliver Hoffmann, Technical Managing Director of Audi Sport GmbH. Lynrask respons, høyt turtall og unik lyd – hjertet til Audi R8 er dens naturlig pustende og kraftfulle V10-motor. Det er også denne motoren som sitter i både R8 LMS GT3 og R8 LMS GT4. Motoren kan leveres i to ulike utgaver til kundene,

Endelig er Audi e-tron i Norge, og på mandag vises den frem for første gang på en eksklusiv pressevisning i Oslo sentrum18.10.2018 13:53:17Presseinvitasjon

Dato: 22. oktober Tidspunkt: 0900 – 1200 Hvor: DogA – Design og Arkitektur Norge, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo Det blir mulighet for en-til-en med Elin Sinervo, direktør i Audi Norge. Hver redaksjon vil få muligheten til å melde på én journalist og én fotograf. Om du ennå ikke har meldt deg på, kan det gjøres her: https://e-tron.rsvp.is/

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom