Norges Jeger- og Fiskerforbund

Ny generalsekretær ansatt i Norges Jeger- og Fiskerforbund

Del

Forbundsstyret i NJFF har ansatt Eldar Berli som ny generalsekretær. Berli kommer fra en stilling som rådgiver ved Forsvarets Forskningsinstitutt, og har bred organisasjonserfaring.

Eldar Berli
Eldar Berli

Åremålsstillingen som generalsekretær i Norges Jeger- og Fiskerforbund løper ut etter seks år, og i den anledning var stillingen nå lyst ut. Stillingen innebærer å ha det øverste administrative ansvaret for organisasjonen.

NJFF er med sine 113.000 medlemmer og 573 lokalforeninger en betydelig friluftslivsaktør.

- Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som generalsekretær, og ser potensialet i den snart 150 år gamle organisasjonen, uttaler Berli i en kommentar. 

- Jeg er ydmyk for den kompetansen og historien som NJFF besitter, og vil videreføre det beste i det. Samtidig er det viktig å utvikle organisasjonen til å møte de utfordringer som dukker opp i et moderne samfunn. NJFFs visjon om "Jakt- og fiskeglede til alle, for alltid" er det ikke vanskelig å si seg enig i.

- Jeg vil sette medlemmenes interesser i sentrum, og jeg skal arbeide for de beste vilkår og tilbud for alle NJFFs medlemmer.

En erfaren leder
Eldar Berli har en usedvanlig solid bakgrunn som leder på ulike nivåer i forsvaret, fra 1985 og fram til i dag. I fire år var han sjef for Brigade Nord. Han har også vært sjef for Situasjonssenteret i Forsvaret/Forsvarsstaben og sjef for operasjoner i Natos Nordkommando i Afghanistan, for å nevne noe fra en imponerende lang CV.

Berli er bosatt i Bærum, og har kone og tre barn. Han er en ivrig friluftsmann og rypejeger, noe som selvsagt er en viktig "kvalifikasjon" i en stilling som daglig leder i landets eneste riksdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere.  

Berli tiltrer stillingen 2. januar 2019.

For mer informasjon, kontakt informasjonssjef Espen Farstad, 90 72 24 29, espen.farstad@njff.no

Nøkkelord

Bilder

Eldar Berli
Eldar Berli
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

Følg saker fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom