Sonans

Ny eier i Sonans Gruppen

Del

Britiske EMK Capital tar over som ny eier i Sonans Gruppen. EMK har lang internasjonal erfaring innenfor utdanning og opplæring.

– Med EMK på eiersiden har vi en solid og profesjonell eier med store ambisjoner om å utvikle Sonans som en av de viktigste aktørene i det private utdanningsmarkedet og tiltaksmarkedet i Norge, sier konsernsjef Erik Brandt i Sonans Gruppen.

– Vår ambisjon er å levere gode resultater for våre studenter og samarbeidspartnere.

­­

EMKs ambisjon er at Sonans skal fortsette å levere høy kvalitet som landets største og ledende privatistskole, og som en av landets største leverandører innen tiltaksmarkedet.

– Sammen med ledelsen i Sonans Gruppen ønsker vi å videreutvikle og styrke satsningen i Norge, sier partner Patrik Johnson i EMK.

– Sonans har hatt en flott utvikling under vår eiertid, noe engasjerte og dyktige medarbeidere og ledelse skal ha honnør for. Når nå tiden er kommet for å gi stafettpinnen videre, er vi glade for at EMK med både erfaring fra og interesse for utdanning er den som overtar, kommenterer Erik Fougner Partner i Procuritas.

Nøkkelord

Kontakter

Erik Brandt, konsernsjef i Sonans Gruppen
Mobil: 915 19 742
E-post: erik.brandt@sonans.no

Patrik Johnson, partner i EMK
Mobil: +44 7834 307632
E-post: patrik@emkcapital.com

Erik Fougner, partner i Procuritas
Mobil: +41 79 887 54 74
E-post: erik.fougner@procuritas.com

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070http://www.sonansgruppen.no

Fakta om Sonans:

  • Sonans Gruppen har 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning og videre arbeid i Norge.
  • Sonans Gruppen består av Sonans Utdanning og Sonans Karriere. Sonans Utdanning har årlig ca. 8000 elever, og er markedsleder innenfor privatistmarkedet med skoler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Drammen, Porsgrunn, Haugesund og nettstudier. Sonans Karriere og Euroskolen har ca. 7500 deltakere.
  • Sonans har i dag 15 000 elever og deltakere på skoler og kurs i 12 av landets fylker.

Fakta om EMK Capital:

  • EMK Capital LLP er et britisk selskap som investerer i virksomheter hvor de kan jobbe tett med ledelsen for å bedre deres prestasjon.
  • For EMK er utdanning og oppfølging et nøkkelområde for investeringer.
  • EMK-teamet jobber blant annet med i utdanningssektoren med ledende skoler og opplæringsinstitusjoner på forskjellig utdanningsnivå.

 

Følg saker fra Sonans

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom