Travel Retail Norway (TRN)

Ny administrerende direktør i Travel Retail Norway

Del

Tore Hov blir ny administrerende direktør i Travel Retail Norway AS (TRN). Hov tiltrer etter nærmere avtale.

- Vi er svært fornøyd med å få Tore Hov som ny administrerende direktør. Hov har inngående kunnskap og lang erfaring med å lede selskaper til videre vekst. I tillegg har han bred bransjeerfaring, som tidligere administrerende direktør for Heinemann Danmark og Operational Manager for TRN, sier Raoul Spanger, styreleder i TRN.

- Vi har gjennom denne prosessen vært opptatt av å finne en person som raskt kan skape vekst og håndtere en kompleks virksomhet. Også taxfree-handel er i en ny tidsalder hvor konkurransen på nett øker voldsomt. Hov har kompetansen og engasjementet for å lykkes med omstillingen, sier Spanger.

Nøkkelord

Kontakter

Om Travel Retail Norway (TRN)

Travel Retail Norway (TRN)
Travel Retail Norway (TRN)
Postboks 223
NO-2061 Gardermoen

32 23 09 00http://www.tax-free.no

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

Følg saker fra Travel Retail Norway (TRN)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Travel Retail Norway (TRN) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Travel Retail Norway (TRN)

Her er påskemarsipanens "hemmeligheter"29.3.2019 09:43:06 CETPressemelding

Like sikkert som det går mot påske, kjøper vi i disse dager enorme mengder marsipan i ulike former. I påskeegg over hele landet finner du nesten garantert kolibriegg, gule marsipankyllinger og marsipanpølser. Ifølge Nidar, landets største marsipanprodusent, spiser vi rundt 23 millioner marsipanfigurer i påsken. Men det er stor forskjell på ulike typer marsipan, og for å finne de aller beste godbitene må du til spesialbutikker eller taxfree.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom