Innovasjon Norge

Norway Convention Bureau integrert i Innovasjon Norge

Del

Norway Convention Bureau (NCB) har bidratt sterkt til å skape mang en god arrangementshistorie i Norge i løpet av årene. Nå er de selv historie og selskapet er integrert i Innovasjon Norge.

Fra IMEX i Frankfurt. Foto Innovasjon Norge
Fra IMEX i Frankfurt. Foto Innovasjon Norge

Alle ansatte i tidligere NCB er nå ansatt i Innovasjon Norge. Frode Aasheim som spesialrådgiver for kongress, møte og arrangement, Elisabeth Bugge som seniorrådgiver kongress og Birgitte Nestande som rådgiver for arrangement.

- Innovasjon Norge Reiseliv har hatt et nært og godt samarbeid med NCB i mange år. Vi er svært godt fornøyd med at de nå er blitt en del av vårt selskap, slik at vi får styrket vår satsing innen meetings. Vi er sikre på at hele Innovasjon Norge som selskap får godt utbytte av kompetansen Frode, Elisabeth og Birgitte tar med seg, og ikke bare vi som jobber med reiseliv, sier reiselivsdirektør Bente Bratland Holm.

Innovasjon Norge vil videreføre arbeidet med å samordne og koordinere aktiviteter innen markedsføring og salg på det internasjonale møte- og arrangementsmarkedet. Dette gjelder innen alle MICE-segmentene (meetings, incentives, conferences, events and exhibitions).

Vil fortsette å styrke Norges posisjon som arrangements- og kongressland
Det internasjonale møte- og arrangementsmarkedet er et viktig segment innenfor reiseindustrien. Segmentet har et høyt forbruk og store muligheter for å bidra til sesongutvidelse.

- Som før vil vi være til stede på alle de store og viktige messene og møteplassene, der norske deltakere får mulighet til å møte kvalifiserte kjøpere fra hele verden. I tillegg har vi gjennom hele året en rekke operative aktiviteter i våre prefererte markeder samt visningsturer i Norge for internasjonale interessenter. Vi jobber også tett med arrangører som ønsker uavhengig bistand til å beregne kostnader gjennom vår arrangementskalkulator, noe som blir ekstra viktig i år da vi endelig skal få laget en nasjonal arrangementsstrategi, sier Frode Aasheim.

Innovasjon Norge vil med sin styrkede satsing på meetings:

  • Være en uavhengig, nasjonal tilrettelegger for internasjonalt salg og kundekontakt
  • Skape arenaer for nettverksbygging
  • Være en kunnskapsformidler mellom markedet og aktørene

Les mer: https://www.visitnorway.no/innsikt/innovasjon-norge-meetings

Kontaktpersoner:

Frode Aasheim
Spesialrådgiver kongress, møte og arrangement, Innovasjon Norge
Tlf. +47 92 83 38 52
E-post: Frode.Aasheim@innovasjonnorge.no

Bente Bratland Holm
Reiselivsdirektør, Innovasjon Norge
bente.bratland.holm@innovasjonnorge.no
Tlf.  +47 952 73 280

Kontakter

Bilder

Fra IMEX i Frankfurt. Foto Innovasjon Norge
Fra IMEX i Frankfurt. Foto Innovasjon Norge
Last ned bilde

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 OSLO

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom