Fatstone TV

Norske medaljekandidater klare for Santander

Del

Fatstone TV sender live finalene i World Cup i seiling lørdag 10. juni og søndag 11. juni 12.00 - 16.00.

Både Anders Pedersen i Finn-jolle og Helene Næss og Marie Rønningen i 49erFX er medaljekandidater i finalen i World Cup i Santander til uken. Fatstone TV skal sende finaleseilasene live lørdag 10. juni og søndag 11. juni 12.00 - 16.00 Anders Pedersen, Drøbaksund Seilforening, er revansjesugen etter EM. Der seilte han til gull hele mesterskapet, men da medaljeseilasene kom ble han offer for testing av et nytt resultatsystem og endte dermed opp på 4. plass.

- I World Cup er vi heldigvis tilbake til det gamle systemet, og hvis jeg har en like god uke kan jeg slå alle, sier Anders Pedersen. Helene Næss og Marie Rønningen, Tønsberg Seilforening, har også medaljer i blikket foran den avgjørende runden i World Cup.

- Vi har ikke hatt den beste oppladningen med sykdom og eksamenslesing, men vi har formen og rutinen inne. Seiler vi like stabilt godt som vi har seilt i de to foregående rundene bør vi ha en god sjanse på pallen, sier Helene Næss.

Begge starter tirsdag og finalene blir seilt lørdag og søndag.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er en landsdekkende TV kanal som nå er tilgjengelig i alle norske Tvhusholdninger og kanalen er i grunnpakken hos alle leverandørene. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard. Her kan du finne en liten video om oss. 

Fatstone TV finner du her:

Canal Digital Satelitt  (22)

Canal Digital (38)

Telenor Fiber (44)

Altibox (46)

RiksTV (46)

Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46Pressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom