Sony Music Norway

Norske KDL slipper singel med Fetty Wap!

28.10.2016 10:55 | Sony Music Norway

Del

Den norsk-amerikanske produsentduoen KDL følger opp singelen "Don't Go Wasting My Love" med Fetty Wap-samarbeidet "With You" 28. oktober.

https://SonyMusicNorway.lnk.to/KDLFettyWapWithYou

Amerikanske Fetty Wap har over en billion streams på Spotify, og kan trygt regnes som en av USAs største artister om dagen med hits som "Trap Queen", "My Way" og "679".

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
KDL foto: Dag Knudsen
KDL foto: Dag Knudsen
Last ned bilde
Fetty Wap foto: TMZ
Fetty Wap foto: TMZ
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.