Sony Music Norway

Norske KDL slipper singel med Fetty Wap!

Del

Den norsk-amerikanske produsentduoen KDL følger opp singelen "Don't Go Wasting My Love" med Fetty Wap-samarbeidet "With You" 28. oktober.

https://SonyMusicNorway.lnk.to/KDLFettyWapWithYou

Amerikanske Fetty Wap har over en billion streams på Spotify, og kan trygt regnes som en av USAs største artister om dagen med hits som "Trap Queen", "My Way" og "679".

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
KDL foto: Dag Knudsen
KDL foto: Dag Knudsen
Last ned bilde
Fetty Wap foto: TMZ
Fetty Wap foto: TMZ
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom