Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp sikrer førstehjelpsberedskapen på Norway Cup

Del

For 44. år på rad hjelper Norsk Folkehjelp spillere, ledere og publikum under Norway Cup med å få en god opplevelse.

Organisasjonen er til stede med førstehjelpere og telt på alle arenaer. På Ekeberg skole opprettes også et feltsykehus der deltagere som trenger litt ro og overvåkning får god pleie.

Norsk Folkehjelp har vært fast leverandør av førstehjelpsberedskapen på Norway Cup siden oppstarten i 1972, og i år er mer en 100 frivillige mannskaper i beredskap under arrangementet.

-Vi behandler i gjennomsnitt mellom 1200 og 1700 pasienter i løpet av turneringen, så det er til tider hektisk aktivitet i feltsykehuset, sier operativ leder Øystein Helland.

-De fleste pasientene har mindre alvorlige skader eller sykdom, men det kan være plagsomt for dem det gjelder. Et overtråkk eller lårhøne kan gi mange dager med plager uten korrekt førstehjelpsbehandling. Vi er derfor glade for å kunne hjelpe deltagerne til å få en bedre opplevelse av Oslo og Norway Cup, sier Øystein Helland.

Norsk Folkehjelp har også i samarbeid med ambulansetjenesten i Oslo og Akershus, god beredskap i tilfelle det skulle oppstå alvorlig sykdom eller skade. Historisk sett har det vært få tilfeller av alvorlig sykdom eller skader under Norway Cup.

Ønsker du å høre mer om Norsk Folkehjelps arbeid under Norway Cup eller besøke feltsykehuset i løpet av uka? Ta gjerne kontakt med pressekontakt Frida Moberg på telefon 976 14 183.

Kontakter

Pressekontakt for Norsk Folkehjelp
på Norway Cup:
Frida Moberg, telefon 976 14 183

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom