Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp hjelper i Mexico

Del

Norsk Folkehjelps partnere i El Salvador, Comandos de Salvamento, er med i hjelpearbeidet i Mexico by.

Arkivbilde av Comandos
Arkivbilde av Comandos

Hjelpearbeidere fra Norsk Folkehjelps partnere, Comandos de Salvamento i El Salvador, er dratt til det jordskjelvammede området i Mexico by.

­–De frivillige fra Comandos er spesialtrente til å redde ofre ut av ruiner. De hjalp også Ecuador etter jordskjelvet i 2016 og har bistått i de store jordskjelv- og flomkatastrofene i El Salvador og Guatemala, sier Kathrine Raadim, leder for utenlandsavdelingen i Norsk Folkehjelp.

–Vi er glade for å se at støtte til Comandos gjennom mange år har bidratt til at det finnes lokal kapasitet som kan settes inn i nabolandssamarbeid, sier Raadim.

Norsk Folkehjelp har samarbeidet med Comandos siden 1983. Grasrotorganisasjonen har sprunget ut av fattigstrøk i El Salvador, har samme logo som Norsk Folkehjelp, og anser seg som en søsterorganisasjon med de samme verdiene. Comandos har ved flere anledninger besøkt Norge for å trene sammen med Norsk Folkehjelps sanitetsavdeling og folk fra Norge har vært i El Salvador.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Arkivbilde av Comandos
Arkivbilde av Comandos
Last ned bilde
Arkivbilde Comandos
Arkivbilde Comandos
Last ned bilde

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom