Cappelen Damm AS

Norsk debutroman solgt til Dansk forlag

Del

Det danske forlaget Silkefyret har kjøpt rettighetene til debutant Frederik Svindlands roman Pelargonia. Boken har så vidt rukket å bli sluppet på det norske markedet.

Pelargonia er en billedrik og original debutroman, skrevet med en usedvanlig presisjon. Den er en hyllest til mor og far, til hverdagene og naturen, fortalt av en svært følsom hovedperson. Pelargonia er også en utradisjonell oppvekstroman, en beskrivelse av en barndom i Norge på begynnelsen av 90-tallet, som nå og da skaper forbindelser både til ungdom og ung voksenalder.

Frederik Svindland (født 1985 i Bergen) vokste opp i Porsgrunn. Svindland er tidligere elev ved Forfatterskolen i Bø. Pelargonia er hans skjønnlitterære debut.

Silkefyret har blant annet utgivelser av Eline Lund Fjæren og Stig Sæterbakken i porteføljen.

Om Silkefyret:

Forlaget Silkefyret vægter både den stærke litteratur og det flotte format. Vi vil specialisere os i fine små udgivelser der bærer en stoflighed, både i indhold og udtryk. Der vil være en særlig nordisk profil, hvor vi udgiver både norsk, svensk og islandsk litteratur.

www.forlagetsilkefyret.dk 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Frederik Svindland-Photo_Anna-Julia_Granberg_BLUNDERBUSS.jpg
Frederik Svindland-Photo_Anna-Julia_Granberg_BLUNDERBUSS.jpg
Last ned bilde

Om Cappelen Damm AS

Cappelen Damm AS
Cappelen Damm AS
Akersgata 47/49
0180 Oslo

21 61 65 00http://www.cappelendamm.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1500 nye utgivelser årlig.

Les mer om Cappelen Damm | Nett-TV | Podcast | YouTube

Følg saker fra Cappelen Damm AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cappelen Damm AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Cappelen Damm AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom