Norges Kampsportforbund

Norgesmesterskap ITF Taekwon-Do

Del

Det skal kåres Norgesmestre og Kongepokalvinnere når NM i ITF Taekwon-Do arrangeres i Oslo denne helgen.

Ekeberghallen i Oslo blir full av hvitkledde når Norgesmesterskap og Landsmesterskap i ITF Taekwon-Do arrangeres 3.-4.november. 

Christiania Taekwon-Do klubb arrangerer mesterskapet hvor over 500 utøvere skal kjempe om edelt metall og Norgesmestertitler. Det konkurreres i syv ulike grener innen kampsporten. Det deles også ut Kongepokaler til en senior kvinne og en senior mann.  

ITF Taekwon-Do er den størst utbredte kampsporten i Norge, og NM er årets største arrangement. Forrige gang NM ble arrangert i hovedstaden var i 2007. 

Amedia sender på lørdag live fra ITF Taekwon-Do NM i Ekeberghallen. 
Livestreaming sendes lørdag fra kl. 08:30-15:00 på fire av åtte matter. 

Livestreaming: https://pluss.nettavisen.no/vis/norgessporten/#/

Bilder

Lenker

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge. 

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom