Norwegian Fashion Center

Norges største handelssenter for mote åpner 6. februar

Del

– Norwegian Fashion Center med storsatsning på Fornebu

Jannike Moe i NFC.   Foto: Yvonne Ruyter
Jannike Moe i NFC. Foto: Yvonne Ruyter

Det som tidligere var landets største flyplass og knutepunkt for reise, omgjøres i disse dager til Norges største internasjonale motesenter: Det er mindre enn en måned igjen til den offisielle åpningen av Norwegian Fashion Center på Fornebu, og stemningen under det store glasstaket er forventningsfull og hektisk. Med sine 112 faste showrooms og over 450 varemerker fordelt på fem etasjer, blir ikke bare Norwegian Fashion Center på Fornebu det første handelssenteret i sitt slag, det blir også Norges største salgsarena for selvstendige motemerker. Her kan uavhengige innkjøpere fra hele Skandinavia oppdage det beste innen norsk og internasjonal mote.

– Vi på Norwegian Fashion Center ønsker å knytte de selvstendige merkene tettere sammen og samtidig skape en mer oversiktlig arena for innkjøpere. I moderne og fleksible lokaler på Telenor har vi rom til å vokse, utvikle oss og skape noe varig, sier daglig leder

Jannike Moe, som kan fortelle at senteret i tillegg til de faste utstillerne også vil huse  pop-up stands under Norwegian Fashion Week, som går av stabelen for aller første gang 6.-12. februar. 

Norwegian Fashion Week vil i løpet av disse dagene by på motevisninger, fotoutstilling og det første norske motemagasin-biblioteket. I tillegg til de faste utstillerne viser 60 aktører sine merker i egne pop-up stands i byggets 6. etasje. og i The Hub, et eget bygg på torget. Norwegian Fashion Week skal arrangeres to ganger i året. Neste dato er 14.-20. august. 

Jannike Moe gleder seg til offisiell åpning og legger til at hun ønsker å etablere Norwegian Fashion Week som et begrep for hele bransjen både i inn- og utland. 

Norwegian Fashion Center (Bygg L, Telenorbygget) innvies 6. februar med med artister, moteshow, fotoutstilling, cocktailbar og matkonsepter. Påmelding for presse og bransje via denne linken https://www.eventbrite.com/e/norwegian-fashion-week-fw-2017-tickets-28829871923?aff=es2#tickets

For intervju eller forespørsler, ta kontakt med:
Jannike Moe, mob: 975 16 823 / jannike@norwegianfashioncenter.no

Bilder

Jannike Moe i NFC.   Foto: Yvonne Ruyter
Jannike Moe i NFC. Foto: Yvonne Ruyter
Last ned bilde

Om Norwegian Fashion Center

Norwegian Fashion Center
Norwegian Fashion Center
Snarøyveien 30L (Telenorbygget)
1360 Fornebu

http://www.norwegianfashioncenter.no

Følg saker fra Norwegian Fashion Center

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norwegian Fashion Center på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.