Nets Branch Norway

Norges mest populære app bruker teknologi fra Nets Storebox

Del

(Oslo, 6. mars 2017) REMA1000 har oppnådd stor suksess med lojalitetsappen «Æ» som gir registrerte kunder rabatter på sine mest kjøpte varer.

Siden lanseringen 4. januar har «Æ» dominert det norske app markedet med mer enn million nedlastninger. Således er dette en av de mest suksessfulle lanseringene av ett lojalitetskonsept i Norden, både i forhold til volum og den hurtige adopsjonsraten. I tillegg har REMA 1000 fått svært gode tilbakemeldinger fra kundene på appen og fordelene som er i programmet.

Ett viktig element i appen er teknologien fra Nets Storebox. Denne benyttes til sikker lagring av kortopplysningene i ett beskyttet miljø, samt funksjonaliteten som i etterkant identifiserer kunden for å oppnå en best mulig kjøpsopplevelse.

— Trenden innen varehandel er at de store aktørene etablerer egne apper, som i motsetning til de generelle lojalitetskortene, tilbyr enkle og personaliserte løsninger. I tillegg kan de blant annet enkelt utvides med nye funksjoner som digitale kvitteringer, målrettete tilbud og gode visualiseringer av opptjente bonuspoeng. «Æ» er ett eksempel på hvordan Nets kan levere innebygde løsninger for å fullføre brukeropplevelsen direkte i appen, sier Asger Hattel, Group Executive Vice President og leder for Merchants Services i Nets.

— Vi er veldig fornøyde med Storebox og med jobben de har utført. Med denne løsningen kan kunden benytte sin foretrukne betalingsmetode og den fungerer som identifikasjon for å håndtere en sømløs brukeropplevelse, sier CIO/CTO Petter Aamot Vangstein, hos REMA 1000.

Storebox eies av Nets og er blant Nordens ledende leverandører av digitale kvitteringsløsninger med kontorer i København, Stockholm og Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no-nb/

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både innenfor handel og i samfunnet som helhet. Våre 2400 medarbeidere i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Estland hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Norden og Baltikum med å gjøre hverdagen enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom