elbil24.no

Norges første nettavis om elbil er lansert

Del

Nordmenn er verdensledende på elbil. Nå får vi også en egen nettavis som bare skriver om elektriske biler. Elbil24.no er lansert og drives av Scandiavia Online.

En av tre biler som selges er nå elektriske og i 2025 vil det nesten ikke selges annet enn delvis eller helt elektrifiserte biler. Ved utgangen av oktober var det totalt rundt 184.000 registrerte elbiler i Norge.

Bred nettavis
Den nye nettavisen skal dekke hele spekteret fra lading, nye modeller, forbrukerrett eller selvkjørende biler.
- Det er et enormt informasjonsbehov. Vi skal løse problemer for folk og forklare kompleks teknologi forståelig, sier redaksjonssjef Fred Magne Skillebæk i elbil24.no.

Nettavisen er gratis. Men det blir også lansert en medlemsbasert tjeneste som gir degfordeler ograbatter på det du trenger som elbileier.

Ikke første gang
Dette er ikke første gangen Scandinavia Online lanserer en ny nettavis. Selskapet driver nyhetsnettstedet sol.no, nettstedet for godt voksne vi.no, utviklernettstedet kode24.no og var blant de første i Norge med å lage tjenester for Google Home.
- Felles for våre nettsteder er at vi fokuserer på god journalistikk og seriøs informasjon fremfor klikkjag. Det ser vi at er en oppskrift som fungerer i flere nisjer, sier administrerende direktør Jan Thoresen i Scandinavia Online.

Fotokreditering: Per Ervland

Kontakter

Jan Thoresen, adm dir Scandinavia Online AS, 90747061 jan.thoresen@aller.com
Fred Magne Skillebæk, redaksjonssjef elbil24.no, 988 02 900, fred.magne@elbil24.no

Bilder

Lenker

Om elbil24.no

elbil24.no

Oslo

http://www.elbil24.no

Følg saker fra elbil24.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra elbil24.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.