Fatstone TV

Norges bratteste skolehverdag?

Del

Den første episoden av serien ”Helt eventyrlig” kommer ut torsdag 1. Juni på Fatstone TV, og følger elevene ved Molde Folkehøgskole gjennom et år fylt med fart, spenning og mestring på ski.

Foto: Espen Håvik
Foto: Espen Håvik

Gjennom et år som elever på Molde Folkehøgskole, har en guttegjeng kalt ”Straight line productions” laget en serie over to episoder som viser hvordan et år med hundre prosent fokus på ski kan utarte seg. Serien retter fokus mot skigleden, og mulighetene til å bruke naturen på en kreativ måte. Du vil få se mye skikjøring fra både skisentre og fjelltopper fordelt på hele Vestlandet. For gjengen i Straight line productions er dette første gang at et produkt blir sendt på TV, og regissør Rasmus Bjerkan er spent. ”Det er jo alltid spennende å vise frem et nytt produkt, og ekstra spennende når det skal vises på tv. Man er selvfølgelig spent på om folk vil like det de ser, men jeg har tro på at "Helt Eventyrlig" vil falle i smak.” 

Når serien har premiere torsdag 1. Mai klokka 20:00 sendes den på ekstremsportskanalen Fatstone TV, som er en TV-kanal som har som intensjon å gi oppmerksomhet til idretter som gjerne ikke får mye publisitet ellers i mediene. Skikjører og produsent Hallvard Folkedal synes det er fantastisk å få lov til å vise fram idretten han brenner for til et større publikum. ”Året mitt på Freeride Canada-linja på Molde FHS har vært helt magisk, og jeg håper at så mange som mulig får sett serien, og kanskje forstår hvor fett det er med både skikjøring og folkehøgskole.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Espen Håvik
Foto: Espen Håvik
Last ned bilde

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er Norges actionsportskanal. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

Canal Digital Satelitt  (22)

Canal Digital (38)

Telenor Fiber (44)

Altibox (46)

RiksTV (46)

Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46Pressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom