Coop Norge

Norges beste grillmat

Del

Coop har nok en gang Norges beste grillserie! Totalt fikk Coop hele 29 utmerkelser i NM i kjøtt, og er dermed beste dagligvarekjede.

Coop reale grillpølse er kåret til Norges beste. Bilde: Coop.
Coop reale grillpølse er kåret til Norges beste. Bilde: Coop.

Under NM i Kjøttprodukter i regi av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund 3. mai, ble det klart hvem som selger den aller beste grillmaten i Norge. Coop er nok en gang best i bransjen, og stakk av gårde med den gjeve prisen «Norges beste grillserie» med den nye serien Grill Perfekt Street food. Norges beste grillpølse kommer også fra Coop! Hele 11 gull, 7 sølv og 10 bronsemedaljer fikk Coop, hvorav de fleste for produkter i serien Grill perfekt, og den nye serien Grill Perfekt Street food.

– I de to foregående NM har vi gjort storeslem, og at vi også denne gangen når opp og får beste grillserie er helt fantastisk. Det er utrolig inspirerende at vi premieres for de nye produktene våre i Street food, og spesielt den nye trendsmaken Black garlic. Allikevel er det nok «rosinen i pølsa» at vår Coop grillpølse ble kåret til Norges beste. Det gjør dagen fullkommen, sier Hege Berg-Knutsen, som er sjef for egne merkevarer i Coop.

Til sammen 330 grillprodukter, hvorav 155 pølser, 45 forskjellige burgere, samt 130 typer grillkjøtt konkurrerte om de gjeve prisene.

– Jeg tror Coops grillserien har slått an både hos eksperter og forbrukere fordi vi benytter råvarer av høy kvalitet, og fordi serien tilrettelegger for et perfekt grillmåltid, sier Berg-Knutsen.

Coops Grill Perfekt serie inneholder kun kjøtt fra den norske bonde, og sammen med Fatland har Coop blant annet lansert en helt ny og trendy smak – «Black garlic» - som tydelig slo an hos dommerne. Her ble det gullmedaljer både for fårefilet, entrecote og svinefilet med black garlic marinade. Det er Fatland Gruppen som produserer de aller fleste produktene som ble tildelt medaljer, og årets NM er en bekreftelse på at egne merkevarer holder meget høyt kvalitetsnivå.


– Dette viser hvor gode vi blir i et tett og nært samarbeid med våre leverandører og deres partnere. Nå skal vi la hele det norske folk bli kjent med våre mange nye og flotte produkter, og gleder oss til å grille perfekt i sommer også, sier Berg-Knutsen, som deler æren med mange gode kolleger, Fatland og Den Stolte Hane (3 medaljer) som er Coops leverandører.
 

10 på topp på grillen:

• Grillpølser – 69 %
• Burger – 56 %
• Svinekoteletter/sommerkoteletter – 52 %
• Ferdigmarinerte/krydrede grillprodukter – 41 %
• Kyllingfilet – 40 %
• Grønnsaker/vegetarmat – 38 %
• Spesialpølser – 37 %
• Svinebiff/filet – 35 %
• Biff av storfe – 35 %
• Rød fisk – 30 %

Kilde: Grillundersøkelsen er utført av analyseinstituttet YouGov for Matprat i juli 2016. 1006 personer fikk spørsmål om hvilke råvarer de pleier å grille.

Kontakter

Bilder

Coop reale grillpølse er kåret til Norges beste. Bilde: Coop.
Coop reale grillpølse er kåret til Norges beste. Bilde: Coop.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,7 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

Flere norske menn enn kvinner ser det norske kvinnelandslaget kjempe om gull i Frankrike17.6.2019 10:43:07 CESTPressemelding

Halvparten av norske menn benker seg foran TV-en for å heie frem våre beste kvinner i det pågående fotball-VM i Frankrike. Det viser en undersøkelse utført av Norstat på vegne av Toppserie-sponsor Coop Prix ved oppstarten av gruppespillet. Likevel viser samme undersøkelse at det er en gjennomgående lav kjennskap til den hjemlige Toppserien og spillerne på landslaget. Coop Prix-sjef Ingjerd Vestengen vil nå slå et slag for å ta engasjementet rundt VM-sluttspillet videre til den norske Toppserien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom